Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:De Rijtse Vennen, Deurne
Nieuwbouw:
De Rijtse Vennen, Deurne

Type: Koop
Plaats: Deurne
Aantal: 7
Soort: Vrijstaand
Prijs: € 377.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Brabant | Deurne
Info

Op de mooiste locatie binnen de nieuwe woonwijk “De Rijtse Vennen” verrijst een uniek project met in totaal 16 unieke starterswoningen, 10 prachtige vrijstaand geschakelde dorpsvilla’s en 7 riante vrijstaande villa’s. Drie unieke stijlen waarmee we iedereen de kans geven op het m...

Volledige omschrijving

Op de mooiste locatie binnen de nieuwe woonwijk “De Rijtse Vennen” verrijst een uniek project met in totaal 16 unieke starterswoningen, 10 prachtige vrijstaand geschakelde dorpsvilla’s en 7 riante vrijstaande villa’s. Drie unieke stijlen waarmee we iedereen de kans geven op het mooiste van De Rijtse Vennen.

 

De vrijstaande villa’s zijn ruim en licht en aan de voorzijde voorzien van een pergola. De uitgekiende indeling die makkelijk is uit te breiden met garage, woonkeuken of overdekt terras met buitenhaard. Op de eerste verdieping is er ruimte voor 3 mooie en ruime slaapkamers . De mooi en ruim bemeten badkamer is voorzien van luxe sanitair. De grote zolder is verdeeld in 2 afzonderlijke ruimtes die voor vele doeleinden geschikt is.

Omgeving

Aan de westkant van het Brabantse Deurne, tussen de Helmondseweg, Binnendreef en Rijtenseweg, verrijst De Rijtse Vennen. Een nieuwe veelzijdige woonwijk met in totaal circa driehonderd nieuwe woningen. De Rijtse Vennen is alles behalve standaard. Er wordt een bijzondere omgeving gecreëerd, die niet...

Volledige omschrijving

Aan de westkant van het Brabantse Deurne, tussen de Helmondseweg, Binnendreef en Rijtenseweg, verrijst De Rijtse Vennen. Een nieuwe veelzijdige woonwijk met in totaal circa driehonderd nieuwe woningen. De Rijtse Vennen is alles behalve standaard. Er wordt een bijzondere omgeving gecreëerd, die niet alleen nu, maar ook voor generaties in de toekomst prettig leefbaar zal zijn. Groen, duurzaam, milieuvriendelijk, energiezuinig en veilig.

Share |
Meer woningen
Meer woningen