Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Demterpark, Deventer Powered by Niki
Nieuwbouw:
Demterpark, Deventer

Type: Koop
Plaats: Deventer
Aantal: 18
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 275.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Overijssel | Deventer
Info
DemterPark ligt op een paar minuten wandelen van winkels, scholen, NS Station en natuurlijk het hartelijke oude stadscentrum van Deventer met cafés, restaurants, terrassen en véél cultuur. Bovendien zit je met de auto vlot op de belangrijke uitvalswegen en de A1. Zo beschouwd is het een wo...

Volledige omschrijving
DemterPark ligt op een paar minuten wandelen van winkels, scholen, NS Station en natuurlijk het hartelijke oude stadscentrum van Deventer met cafés, restaurants, terrassen en véél cultuur. Bovendien zit je met de auto vlot op de belangrijke uitvalswegen en de A1. Zo beschouwd is het een wonder dat de wijk zelf zo groen en rustig is!

Een eiland in het groen!
DemterPark is omgeven door drie brede groene zones, waardoor het parkgevoel versterkt wordt. Door het gebruik van veel groen in de vorm van bomen en struiken zijn er hele natuurlijke overgangen gecreëerd tussen de openbare ruimte en jouw tuin. En al dat groen zorgt weer voor een heerlijk uitzicht. En bevind je je aan de zuidkant van het plan dan krijg je als extraatje uitzicht over het Overijssels kanaal! Heerlijk rustig en groen wonen, maar niet saai met de bruisende binnenstad zo vlakbij! DemterPark: een bruisende oase in het groen!

Omgeving
Parkwoning; ook voor uw leefsituatie!Binnen Demterpark vind je 18 twee-onder-één-kap woningen en 4 vrijstaand geschakelde woningen. De basisindeling van deze woningen is al heerlijk ruim! Maar het voordeel van deze woningen is dat je je woning helemaal naar jouw leefsituatie kan aanpassen....

Volledige omschrijving
Parkwoning; ook voor uw leefsituatie!Binnen Demterpark vind je 18 twee-onder-één-kap woningen en 4 vrijstaand geschakelde woningen. De basisindeling van deze woningen is al heerlijk ruim! Maar het voordeel van deze woningen is dat je je woning helemaal naar jouw leefsituatie kan aanpassen. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een extra ruime woonkamer over de gehele breedte van de woning. Of gezellig met zijn allen aan de grote eettafel in de woonkeuken. Heb je meer behoefte aan een eigen kantoor, werkkamer of atelier op de begane grond? Ook dat is mogelijk. Of een slaapkamer met douche op de begane grond? Het kan allemaal. Ook de 1e verdieping biedt diverse opties. Een heerlijke masterbedroom met inloopkast, daar droom je toch van? Bekijk de diverse plattegronden voor de mogelijkheden en de bijbehorende verkoopprijzen.

Welkom in de 21e eeuw! De parkwoningen kunnen optioneel worden uitgerust met het 'Home Control Systeem' dat je zelf kunt samenstellen. Daarmee beheers je met slimme wand-schakelaars alle belangrijke voorzieningen in je huis, zoals verlichting, verwarming en andere apparaten, zelfs op afstand via je Smartphone! Het mooie van dit systeem is dat je altijd functies kunt toevoegen zonder hak- of breekwerk. Kijk op de website voor uitgebreide informatie over het Home Control Systeem en de pakketten!

Share |
Meer woningen
Meer woningen