Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Plantage 11, Diemen Powered by Niki
Nieuwbouw:
Plantage 11, Diemen

Type: Koop
Plaats: Diemen
Aantal: 2
Soort: Rijwoning
Prijs: € 410.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Diemen
Info
Plantage 11 bevindt zich in het groene en kindvriendelijke Plantage De Sniep in Diemen. Hier vindt u de rust en ruimte die u nodig heeft voor u en uw gezin en dat vlakbij Amsterdam. Plantage 11 bestaat uit diverse rijwoningen en twee-onder-éénkapwoningen gebouwd in de stijl van de Amsterdamse School. Omrin...

Volledige omschrijving
Plantage 11 bevindt zich in het groene en kindvriendelijke Plantage De Sniep in Diemen. Hier vindt u de rust en ruimte die u nodig heeft voor u en uw gezin en dat vlakbij Amsterdam. Plantage 11 bestaat uit diverse rijwoningen en twee-onder-éénkapwoningen gebouwd in de stijl van de Amsterdamse School. Omringd door groen en water hebben de ruime woningen een ideale ligging. Ook de bereikbaarheid is uitstekend. Op loop- en fietsafstand kun je in Diemen terecht voor je dagelijkse boodschappen, restaurants, sportfaciliteiten en scholen. Binnen enkele minuten zit je in bruisend Amsterdam. Wonen in Plantage 11 geeft je het gevoel van een dorp, met de gemakken van een stad.

Omgeving
De tussenwoningen van Plantage 11 kenmerken zich door fraaie gevelelementen in het metselwerk. Ze hebben een fijne voor- en achtertuin en een dakterras van maar liefst 13 m² op het zuidoosten om lekker van de zon te genieten. 

De woningen hebben een oppervlakte van ca. 111 m². De vloerverwarming...

Volledige omschrijving
De tussenwoningen van Plantage 11 kenmerken zich door fraaie gevelelementen in het metselwerk. Ze hebben een fijne voor- en achtertuin en een dakterras van maar liefst 13 m² op het zuidoosten om lekker van de zon te genieten. 

De woningen hebben een oppervlakte van ca. 111 m². De vloerverwarming beneden is in elk geval standaard en daar wordt iedereen thuis gegarandeerd blij van. Heb je een behoefte aan extra ruimte, dan kies je voor een uitbouw. Zet de schuifpui naar de tuin open en haal het buitenleven binnen. Alle woningen hebben een achterom die uitkomt op een groenplein met speelvoorziening en 16 parkeerplaatsen.

De beukmaat van dit type is 5,40 meter. Dankzij zonnepanelen op het dak blijft de energierekening laag. Je kunt kiezen voor een woning met een tuin op het zuiden, zuidwesten, of zuidoosten, net wat je wilt. Fijn is ook de gloednieuwe keuken met alle apparatuur die je nodig hebt. De eerste verdieping telt drie slaapkamers en een badkamer met douche, wastafel en tweede toilet. Via een open trap bereik je de open zolderverdieping van bijna 27 m². Hier kun je een extra badkamer en slaapkamer of thuiswerkplek creëren. 

Het openbare gebied rondom de woningen, zoals de straten, paden, groenvoorzieningen en ondergrondse afvalcontainers, worden met grote zorg door de gemeente aangelegd. Parkeren kan gewoon in de straat. De woningen grenzend aan het binnengebied krijgen een eigen parkeerplaats. Dit betreft bouwnummers: 7 tot en met 10 en 14 tot en met 25.

Share |
Meer woningen
Meer woningen