Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Hamburgerbroek, Doetinchem Powered by Niki
Nieuwbouw:
Hamburgerbroek, Doetinchem

Type: Koop
Plaats: Doetinchem
Soort: Geschakeld
Prijs: € 0 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Gelderland | Doetinchem
Info
Hamburgerbroek is een verouderd bedrijventerrein dat grenst aan het centrum van Doetinchem. Door de unieke ligging aan de Oude IJssel en de goede bereikbaarheid per auto, trein en bus is Hamburgerbroek een gebied met grote potentie. KWP Gebiedsontwikkelaars en de gemeente Doetinchem herontwikkelen de komen...

Volledige omschrijving
Hamburgerbroek is een verouderd bedrijventerrein dat grenst aan het centrum van Doetinchem. Door de unieke ligging aan de Oude IJssel en de goede bereikbaarheid per auto, trein en bus is Hamburgerbroek een gebied met grote potentie. KWP Gebiedsontwikkelaars en de gemeente Doetinchem herontwikkelen de komende jaren het bedrijventerrein tot een kwalitatief hoogwaardig binnenstedelijk woonmilieu met verschillende voorzieningen.
Het woonprogramma is zeer divers: dure, middeldure, goedkope en sociale huurappartementen, grondgebonden woningen in woonstraten en aan het water, stadswoningen en benedenbovenwoningen. Het plan gaat uit van de realisatie van circa 420 woningen. Verder is er ruimte voor circa 3.500 m2 commerciële voorzieningen en 5.500 - 6.000 m2 voor maatschappelijke doeleinden.

De ontwikkeling van hamburgerbroek is in volle gang. Wilt u op de hoogte worden gehouden van nieuwe ontwikkelingen, of u inschrijven als geinteresseerde? Laat dan onder het tabblad 'belangstelling' uw gegevens achter en wij houden u voortaan op de hoogte.

Daarnaast kunt u op de site omtrent de nieuwste ontwikkelingen. Ook op deze site kunt u uw gegevens achter laten om vervolgens door ons op de hoogte te worden gehouden van de nieuwste ontwikkelingen.
 

Omgeving
Hamburgerbroek

Share |
Info
Kaart
Keuring
Informatie aanvragen

Vraag gratis meer informatie aan:

Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Meer woningen
Meer woningen