Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Nieuwe Vijverberg 2e fase (2e fase), Doetinchem Powered by Niki
Nieuwbouw:
Nieuwe Vijverberg 2e fase (2e fase), Doetinchem

Type: Koop
Plaats: Doetinchem
Aantal: 2
Soort: Rijwoning
Prijs: € 202.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Gelderland | Doetinchem
Info
Wonen op de grens van stad en natuur
Wonen op een plek waar stad en natuur bij elkaar komen? Doetinchem staat bekend om de bedrijvigheid, maar ook om de groene omgeving. Daarmee doet de stad in meerdere opzichten eer aan de titel 'centrum van de Achterhoek'. Doetinchem ontston...

Volledige omschrijving
Wonen op de grens van stad en natuur
Wonen op een plek waar stad en natuur bij elkaar komen? Doetinchem staat bekend om de bedrijvigheid, maar ook om de groene omgeving. Daarmee doet de stad in meerdere opzichten eer aan de titel 'centrum van de Achterhoek'. Doetinchem ontstond begin negende eeuw als kleine kern aan de oever van de Oude IJssel. In de loop der eeuwen groeide de kern uit tot een stad met bijna 45.000 inwoners. Anno 2017 vind je in Doetinchem volop bedrijven, winkels en horecagelegenheden. Om de stad heen liggen uitgestrekte bossen en landerijen, waardoor de natuur altijd dichtbij is. Dat geldt zeker in Vijverberg-Zuid; de wijk grenst direct aan het bos.

Doetinchem, Vijverberg
De woonbuurt Vijverberg wordt gekenmerkt door slingerende, informele woonstraatjes rondom het centrale bospark. Het park heeft een ontspannen, landschappelijke vorm en wordt rondom omzoomd met woningen en groene voortuinen met hagen. De woningen rondom het park kennen een grote verscheidenheid. Door de variatie in woningtypen, kleur en architectuur onstaat er een prettige, dorpse sfeer waarbij elk volume een eigen uitstraling krijgt. Doordat bijna alle woningen voorzien zijn van een eigen karakteristieke kapvorm, vormen de woningen samen een gevarieerd, dorps ensemble.

De gevels zijn opgetrokken in verschillende baksteentinten die goed met elkaar combineren. Bijzondere detaillering in baksteen als reliëfmetselwerk en rollagen zorgen voor een eigentijdse, ambachtelijke uitstraling. De woningen hebben allemaal een dubbele oriëntatie. Naast de oriëntatie op de eigen achtertuin richten ze zich ook op het rondlopende bospark. De voorgevels met een open, vriendelijke uitstraling verbinden de woningen met de prachtige landschappelijke omgeveing.

Omgeving
In de Nieuwe Vijverberg is veel keuze. Kiest u voor een tussenwoning, een tussenwoning met topgevel of een hoekwoning? Naast de verschillende typen is er ook gevarieerd met de kleur van het metselwerk waardoor de bouwblokken een eigen uitstraling krijgen.

Kenmerken
- Divers...

Volledige omschrijving
In de Nieuwe Vijverberg is veel keuze. Kiest u voor een tussenwoning, een tussenwoning met topgevel of een hoekwoning? Naast de verschillende typen is er ook gevarieerd met de kleur van het metselwerk waardoor de bouwblokken een eigen uitstraling krijgen.

Kenmerken
- Diverse opties mogelijk voor individuele wensen (uitbouw, dakkapel, etc.).
- Praktische indeling met de mogelijkheid voor 4 of zelfs 5 slaapkamers.
- Zeer energiezuinig, dus lage energielasten!
- Voorzien van een houten buitenberging.
- Bij de hoekwoning is er parkeergelegenheid op eigen terrein.
- Royale tuingericht woonkamer.
- Inclusief keuken, luxe sanitair (Villeroy & Boch) en tegelwerk.
- Garantie- en waarborgregeling van toepassing.

Share |
Meer woningen
Meer woningen