Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:De Brewinc Sheds, Doetinchem Powered by Niki
Nieuwbouw:
De Brewinc Sheds, Doetinchem

Type: Koop
Plaats: Doetinchem
Aantal: 20
Soort: Rijwoning
Prijs: € 171.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Gelderland | Doetinchem
Info
Bijzonder wonen in industriële stijl dat kan in project “De Brewinc Sheds” op de hoek IJsselkade en C. Missetstraat. De ligging is uniek! In het centrum van Doetinchem, nabij de Oude IJssel met een eigen parkeermogelijkheid. Omdat het aan de rand van het centrum ligt is het ook nog eens zeer goed bereikbaa...

Volledige omschrijving
Bijzonder wonen in industriële stijl dat kan in project “De Brewinc Sheds” op de hoek IJsselkade en C. Missetstraat. De ligging is uniek! In het centrum van Doetinchem, nabij de Oude IJssel met een eigen parkeermogelijkheid. Omdat het aan de rand van het centrum ligt is het ook nog eens zeer goed bereikbaar ten opzichte van uitvalswegen. Het gezellige centrum van Doetinchem met zijn diverse winkelaanbod, restaurants en uitgaansgelegenheden zijn op een steenworp afstand gelegen. Ook andere voorzieningen zoals supermarkten en openbaar vervoer zijn dichtbij.


Omgeving
De Brewinc Sheds
Op de plek van het Brewinc – de voormalige Algemene Technische School (ATS) – worden naast een cultuurcluster (voor functies als een bibliotheek, streekarchief, Staring Instituut en een grandcafé gecombineerd met ruimten met een kantoorfunctie gelegen aan de C. Misset...

Volledige omschrijving
De Brewinc Sheds
Op de plek van het Brewinc – de voormalige Algemene Technische School (ATS) – worden naast een cultuurcluster (voor functies als een bibliotheek, streekarchief, Staring Instituut en een grandcafé gecombineerd met ruimten met een kantoorfunctie gelegen aan de C. Missetstraat) ook 24 unieke woningen gerealiseerd. De industriële uitstraling van de zogenaamde “Brewinc Sheds”.

Een markant onderdeel van het Brewinc zijn “De Brewinc Sheds”. 24 zeer bijzondere woningen met veel glas, een speelse indeling, een groot dakterras van circa 28 m², een eigen gezamenlijke fietsenberging en een eigen parkeerplaats in de parkeergarage. Een unieke woonbeleving in Doetinchem! De Brewinc Sheds hebben allemaal 2 woonlagen en standaard een woonoppervlak van circa 80 m². Standaard worden de woningen uitgevoerd als een 3-kamervariant, echter een 2-kamervariant is ook mogelijk. Het Brewinc is vanwege zijn geschiedenis en vormgeving bijzonder waardevol voor Doetinchem. Het is dan ook geweldig dat men hier prachtig kan gaan wonen met volop privacy middenin het stadshart!

Share |
Meer woningen
Meer woningen