Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:De IJsseltuinen, Doetinchem Powered by Niki
Nieuwbouw:
De IJsseltuinen, Doetinchem

Type: Koop
Plaats: Doetinchem
Aantal: 8
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 225.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Gelderland | Doetinchem
Info
Het beste van twee werelden.
De IJsseltuinen is een gevarieerde, modern vormgegeven woonwijk die het beste van twee werelden combineert: de weidse natuur van de IJsseloevers en het bruisende van Doetinchem. Bewoners van de wijk kunnen gebruik maken van allerlei voorzieningen in de nabije omgeving. Zoa...

Volledige omschrijving
Het beste van twee werelden.
De IJsseltuinen is een gevarieerde, modern vormgegeven woonwijk die het beste van twee werelden combineert: de weidse natuur van de IJsseloevers en het bruisende van Doetinchem. Bewoners van de wijk kunnen gebruik maken van allerlei voorzieningen in de nabije omgeving. Zoals een grote verscheidenheid aan winkels in het centrum van Doetinchem, diverse sportverenigingen en ook de schouwburg, theater Amphion, en openbare bibliotheek zijn makkelijk bereikbaar.

In de IJsseltuinen, gelegen tussen Zaagmolenpad en de Oude IJssel staan inmiddels al elegante villa’s aan het water, royale appartementen met prachtig uitzicht, fraaie rijwoningen en riante vrijstaande woningen. De volgende fase van de IJsseltuinen sluit naadloos aan op de eigentijdse sfeer van comfort en ruimte in de wijk. De IJsseltuinen is straks 8 stijlvolle twee-onder-één-kapwoningen en 11 fraaie ééngezinswoningen rijker. Voor ondernemende mensen met grote woonwensen zijn er ook vrije kavels beschikbaar.

Omgeving
De twee-onder-één-kapwoningen komen aan de Snoekbaars op kavels van verschillende groottes. Met een woonoppervlakten van ca. 160 m2 gbo heeft u zeeën van ruimte tot uw beschikking. Standaard is een garage aangebouwd. Voor de garage kunt u eventueel nog 2 auto's kwijt. Gewoon voor de deur, ideaal! Tuing...

Volledige omschrijving
De twee-onder-één-kapwoningen komen aan de Snoekbaars op kavels van verschillende groottes. Met een woonoppervlakten van ca. 160 m2 gbo heeft u zeeën van ruimte tot uw beschikking. Standaard is een garage aangebouwd. Voor de garage kunt u eventueel nog 2 auto's kwijt. Gewoon voor de deur, ideaal! Tuingericht- of straatgericht wonen is een persoonlijke keuze. Daarom kunt u bij ons de keuze ook zelf maken. Wat heeft uw voorkeur?

Share |
Meer woningen
Meer woningen