Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Nieuwe Vijverberg, Doetinchem Powered by Niki
Nieuwbouw:
Nieuwe Vijverberg, Doetinchem

Type: Koop
Plaats: Doetinchem
Aantal: 7
Soort: Rijwoning
Prijs: € 202.900 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Gelderland | Doetinchem
Info
In het centrum van de Achterhoek, in de nabijheid van winkels, uitgaansgelegenheden, scholen, culturele voorzieningen en sportaccommodaties en toch midden in het groen, wordt de woonwijk Vijverberg-Zuid gerealiseerd.

De oudste vermelding dateert ui 838 als villa Duetinghem. In 1236 kreeg Doetinc...

Volledige omschrijving
In het centrum van de Achterhoek, in de nabijheid van winkels, uitgaansgelegenheden, scholen, culturele voorzieningen en sportaccommodaties en toch midden in het groen, wordt de woonwijk Vijverberg-Zuid gerealiseerd.

De oudste vermelding dateert ui 838 als villa Duetinghem. In 1236 kreeg Doetinchem stadsrechten. Sindsdien heeft deze stad in de Achterhoek zich ontwikkeld tot het centrum van deze streek. De voorzieningen groeiden mee, het natuurschoon bleef.

Ook in de nieuwste woonwijk van Doetinchem, Vijverberg-Zuid, is veel aandacht voor groen, zodat deze goed aansluit bij de natuurlijke omgeving. Naast het behoud van bestaande begroeiiing worden nieuwe bomen en hagen aangeplant. De bosring om het centrum van de wijk springt hierbij het meest in het oog. Midden in het groen is hier letterlijk bedoeld, een karakteristiek element in deze ruim opgezette woonwijk.

De nieuwe Vijverberg grenst aan het bos van De Koekendaal. In dit recreatiegebied zijn onder andere diverse wandelroutes en een trimbaan uitgezet. Ook vindt u er een kinderboerderij met speel- en dierenweide. Wat wenst u zich nog meer?

Omgeving
Volop ruimte en keuzevrijheid!
Kiest u voor Vijverberg-Zuid, dan kiest u voor ruimte. Niet alleen door de landelijke omgeving of de royale opzet van de wijk, maar ook in én om uw woning. Samen met de markante architectuur, maakt dit van Vijverberg-Zuid een eigenzinnige woonwijk...

Volledige omschrijving
Volop ruimte en keuzevrijheid!
Kiest u voor Vijverberg-Zuid, dan kiest u voor ruimte. Niet alleen door de landelijke omgeving of de royale opzet van de wijk, maar ook in én om uw woning. Samen met de markante architectuur, maakt dit van Vijverberg-Zuid een eigenzinnige woonwijk. Met volop mogelijkheden om uw persoonlijke woonwensen te realiseren.

Omringd door natuur
De kern van de wijk wordt omzoomd door een bosrand. Naast de al aanwezige begroeiing, worden hier nieuwe bomen en struiken aangeplant, waaronder eiken, acacia's en kastanjebomen. Binnen deze bosring benadrukken de diepe achtertuinen en de erfafscheidingen van de sfeervolle beukenhagen het groen karakter van de wijk. Hier worden elf parkwoningen en acht parkvilla's gerealiseerd.

Share |