Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Wilgenwende - Molenzigt, Dordrecht Powered by Niki
Nieuwbouw:
Wilgenwende - Molenzigt, Dordrecht

Type: Koop
Plaats: Dordrecht
Aantal: 13
Soort: Rijwoning
Prijs: € 326.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zuid-Holland | Dordrecht
Info
Eén deelplan, 72 woningen, veel verschillende typen
 
Molenzigt gaat verder waar de ontwikkeling van Wilgenwende is gebleven: bij ruime woningen in een decor met veel groen. Een deel van de woningen ligt aan een heuse laan: de Molenzigtlaan, die met een veelheid aan bomen die naa...

Volledige omschrijving
Eén deelplan, 72 woningen, veel verschillende typen
 
Molenzigt gaat verder waar de ontwikkeling van Wilgenwende is gebleven: bij ruime woningen in een decor met veel groen. Een deel van de woningen ligt aan een heuse laan: de Molenzigtlaan, die met een veelheid aan bomen die naam eer aan gaat doen. Andere woningen liggen aan de buitenplaats, een groen hart in het midden. En ook daar ervaart u het gevoel van ‘buiten wonen’ maximaal. Het is zo’n wijk waar kinderen graag opgroeien. Die vinden het hier geweldig wonen met veel speelruimte op brede stoepen en het speelterreintje in de wijk!
 
Opvallend aan dit deelplan is de diversiteit aan woningtypen. Lugten Malschaert Architecten ontwierp de 72 woningen in twee uitvoeringen: Forest en Campagne. Voor Forest was de beroemde Amerikaanse architect Franklin Lloyd Wright de inspiratiebron, de Campagne-woningen doen weer Frans aan met hun landelijke look. Binnen elke uitvoering kiest u weer uit verschillende typen. De ene keer ietsje groter. De andere keer met een dakkapel of met een hoekligging. Per type is dan ook vaak de zonligging weer anders. Zo koopt u eigenlijk een woning die optimaal aan uw wensen beantwoordt.
 
Niet alleen nu, maar ook later. Want natuurlijk is er ook aan de toekomst gedacht. De woningen hebben een heel scherpe EPC, de maatstaf voor energiezuinigheid. Met slechts 0,25 is uw woning straks nagenoeg energieneutraal! Plezierig is ook dat er geen bijkomende kosten meer zijn. Zowel de keuken als de badkamer worden compleet opgeleverd.

Omgeving
‘We vielen vooral voor de landelijke stijl met moderne accenten’
De Campagne-woningen ogen heel afwisselend doordat de oppervlaktes van de rijwoningen verschillen. Als u niet de ruimte van de ‘grote’ typen nodig heeft, is Campagne F3 een prima alternatief. De landelijk uitgevoerde won...

Volledige omschrijving
‘We vielen vooral voor de landelijke stijl met moderne accenten’
De Campagne-woningen ogen heel afwisselend doordat de oppervlaktes van de rijwoningen verschillen. Als u niet de ruimte van de ‘grote’ typen nodig heeft, is Campagne F3 een prima alternatief. De landelijk uitgevoerde woningen hebben een flinke woonkamer met open keuken. Op de eerste verdieping heeft u drie slaapkamers plus de royale badkamer. De bovenste verdieping heeft ruimte genoeg om er nog een extra kamer te laten maken. Tuinplezier is verzekerd met een diversiteit aan zon-orientatie.

Zó kunt u wonen!
- Woonoppervlakte van circa 135 m2
- Kavelgrootte circa 120 t/m 126 m2 
- Open keuken, inclusief apparatuur
- Eerste verdieping met drie slaapkamers
- Badkamer met douche en bad
- Tweede verdieping met berging met opstelplaats voor wasmachine en droger en
   mogelijkheid tot hetcreëren van een extra slaapkamer
- Tuinen met verschillende ligging, inclusief buitenberging
- Duurzame woning met EPC-waarde 0,25

Share |
Meer woningen
Meer woningen