Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Wonen aan het Wantij, Dordrecht Powered by Niki
Nieuwbouw:
Wonen aan het Wantij, Dordrecht

Type: Koop
Plaats: Dordrecht
Aantal: 1
Soort: Penthouse
Prijs: € 995.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Zuid-Holland | Dordrecht
Info
Op een perceel van ruim 8000m2 komen slechts twee gebouwen, geen hoogbouw, maar elegant vormgegeven trapvormige gebouwen met respect voor de omgeving. Zo blijft de naastgelegen monumentale watertoren van Villa Augustus hét hoogteaccent van de Oranjelaan. De architectuur is eigenwijs en eigentijds, met een ...

Volledige omschrijving
Op een perceel van ruim 8000m2 komen slechts twee gebouwen, geen hoogbouw, maar elegant vormgegeven trapvormige gebouwen met respect voor de omgeving. Zo blijft de naastgelegen monumentale watertoren van Villa Augustus hét hoogteaccent van de Oranjelaan. De architectuur is eigenwijs en eigentijds, met een knipoog naar de Dordtse kleuren, vormgegeven door het Dordtse architectenbureau Groeneweg & van der Meyden.

De appartementen van Wonen aan het Wantij bestaan uit een mix van dure huur- en koopappartementen.
De koopappartementen zijn allemaal georiënteerd op het Wantij. De dure huur-
appartementen zijn gesitueerd op het Wantijpark. In totaal zijn er 16 koop-appartementen en 12 huurappartementen per complex.
Uiteraard heeft elk koopappartement naast een berging in de woning, ook een berging in de stallingsgarage. Deze afgesloten halfverdiepte stallingsgarage heeft voor elk koopappartement één of twee vaste parkeerplaatsen. Uiteraard extra ruim en breed vormgegeven.

Omgeving
Zoekt u een driekamer- of juist een vijfkamer- appartement? Wonen aan het Wantij heeft een gevarieerd aanbod, waarbij het tot de mogelijkheden behoort om een ruimte toe te voegen of juist een ruimte te laten vervallen, waardoor u eindelijk een keer uw walk-in-closet kunt realiseren. Voor elk appartement is...

Volledige omschrijving
Zoekt u een driekamer- of juist een vijfkamer- appartement? Wonen aan het Wantij heeft een gevarieerd aanbod, waarbij het tot de mogelijkheden behoort om een ruimte toe te voegen of juist een ruimte te laten vervallen, waardoor u eindelijk een keer uw walk-in-closet kunt realiseren. Voor elk appartement is een basisindeling uitgewerkt, maar wij begrijpen het heel goed als u hier een andere visie op heeft.
Samen met uw kopersadviseur en eventueel interieurontwerper kunt u de
mogelijkheden bespreken. Alle koopappartementen zijn standaard voorzien van vloerverwarming en vloerkoeling en bovendien van een gasaansluiting. Voor de afwerking van de appartementen wordt gewerkt met hoogwaardige materialen en merken.

Naast de bijzonder vormgegeven privé-landschapstuin, zijn de diverse terrassen
royaal te noemen. Bij elk appartement hoort een groot terras, tot wel 222 m2. Bij het project Wonen aan het Wantij begrijpen we dat wonen in een luxe appartement hand in hand moet gaan met goede, prettig vorm te geven buitenruimte, met volop privacy en natuurlijk altijd een fantastisch uitzicht.

Share |
Meer woningen
Meer woningen