Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:16 woningen Eigen, Drachten Powered by Niki
Nieuwbouw:
16 woningen Eigen, Drachten

Type: Koop
Plaats: Drachten
Aantal: 2
Soort: Hoekwoning
Prijs: € 204.950 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Friesland | Drachten
Info
Eindelijk een eigen plek! Dat is wat Eigen jou te bieden heeft. Verassend betaalbaar en heel compleet.

In de populaire woonwijk Burmaniapark wordt het project Eigen gebouwd. Het project bestaat uit 16 huizen die zijn gelegen aan de Jaspis en allemaal een terras aan het water heb...

Volledige omschrijving
Eindelijk een eigen plek! Dat is wat Eigen jou te bieden heeft. Verassend betaalbaar en heel compleet.

In de populaire woonwijk Burmaniapark wordt het project Eigen gebouwd. Het project bestaat uit 16 huizen die zijn gelegen aan de Jaspis en allemaal een terras aan het water hebben. De Jaspis is een doodlopende straat, waardoor een veilige buurt ontstaat. Hier kun je nog rustig op straat spelen.

Genieten tot in de late avond! Ook dat kan straks heel goed, want door de gunstige ligging heb je dagelijks plezier van de zon op je eigen terras. Elk terras wordt voorzien van een deurtje naar het water. Via dit deurtje kan je gemakkelijk het water op om met de opblaasboot te gaan dobberen, of in de winter een stukje te schaatsen! Een heel compleet huis, van alle gemakken voorzien. Waaronder vloerverwarming, luxe sanitair, ingericht terras aan het water en nog verschillende indelingsmogelijkheden om je huis eigen te maken.

Omgeving
Type B is een hoekwoning met een mogelijkheid voor een garage. Het huis heeft een woonoppervlakte van 136m² 
  In de voortuin heb je ruimte voor een parkeerplek en hier staat ook de berging. Een garage, deze is optioneel. De entree bevindt zich aan de voorzijde van het brede huis. Van...

Volledige omschrijving
Type B is een hoekwoning met een mogelijkheid voor een garage. Het huis heeft een woonoppervlakte van 136m² 
  In de voortuin heb je ruimte voor een parkeerplek en hier staat ook de berging. Een garage, deze is optioneel. De entree bevindt zich aan de voorzijde van het brede huis. Vanuit de hal, waar zich ook de trap naar boven, de meterkast, de technische ruimte (voor de CV en wasmachine) en het toilet bevindt, betreed je de woonkamer. 

Aan de achterzijde van het huis bevindt zich de woonkamer welke is georiënteerd op het aantrekkelijke terras aan het water. Doordat het huis zo breed is heb je een ruime woonkamer. In de achtergevel zit een grote raampartij, wat zorgt voor veel daglicht in de woning. Zo is je woonkamer een verlengde van je terras en haal je binnen naar buiten en vice versa. In de living kom je heerlijk tot rust voor de tv of klets je gezellig bij met vrienden. 
 
De keuken staat in open verbinding met de woonkamer en is gesitueerd aan de voorzijde van het huis. Vanuit de keuken heb je een mooi uitzicht op de straat, zo houd je makkelijk de kinderen in de gaten.
 
Via de trap in de gang bereik je de eerste verdieping. Hier bevinden zich 3 slaapkamers. Één hele ruime slaapkamer voor jullie en nog twee extra slaapkamers voor de kids. Of misschien wil je liever nog een werkkamer of een slaapkamer voor een logee. De badkamer ligt aan de voorgevel wat zorgt voor natuurlijk daglicht en de mogelijkheid om makkelijk een raampje open te zetten. In de badkamer is er plek voor een douche en een optioneel bad.
 
Via de trap op de overloop kom je op de 2e verdieping. Deze is nog helemaal vrij in te delen. Je kan er bijvoorbeeld  nog 2 extra slaapkamers in maken, of één grote open ruimte. Net wat je wilt. En er is zelfs de mogelijkheid voor een dakterras! 
 
Wellicht heb je nog extra wensen, dat kan natuurlijk. We gaan graag het gesprek met je aan om jouw wensen te verkennen en deze zoveel mogelijk in te passen in jouw droomhuis.

Share |
Meer woningen
Meer woningen