Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:De Lente, Drachten
Nieuwbouw:
De Lente, Drachten

Type: Koop
Plaats: Drachten
Aantal: 23
Soort: Geschakeld
Prijs: € 167.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Friesland | Drachten
Info
Afbeeldingen

Koopwoningen

In De Lente komen 23 koopwoningen. De vier twee-onder-één-kapwoningen zijn met een ruime begane grond en vier slaapkamers ideaal voor gezinnen. De 19 eengezinswoningen hebben een gunstige prijsklasse en daardoor zeer geschikt voor kleine huishou...

Volledige omschrijving

Koopwoningen

In De Lente komen 23 koopwoningen. De vier twee-onder-één-kapwoningen zijn met een ruime begane grond en vier slaapkamers ideaal voor gezinnen. De 19 eengezinswoningen hebben een gunstige prijsklasse en daardoor zeer geschikt voor kleine huishoudens en jonge gezinnen.

19 eengezinswoningen

Aan de Meerkoetstraat komen 19 eengezinswoningen in een rij. In deze rij zitten vier verschillende woningtypes met de namen Narcis, Krokus, Tulp en Hyacint. Alle woningen hebben drie woonlagen en een zolder. Op de begane grond bevinden zich de woonkamer, woonkeuken, inpandige berging en het toilet. Via de openslaande deuren in de keuken loopt u zo de tuin in. Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers* en de badkamer. Op de tweede verdieping vindt u de derde slaapkamer.** Parkeren kunt u in de daarvoor bestemde parkeervakken in de straat.
Krokus* Door een wand te plaatsen in de hoofdslaapkamer is het mogelijk om een extra slaapkamer te maken
Tulp** Heeft vier slaapkamers

 

4 twee-onder-één-kapwoningen 

Aan de Valkstraat komen vier riante twee-onder-één-kapwoningen met de naam Iris. De woningen hebben drie woonlagen en een zolder. De begane grond heeft een woonkamer, woonkeuken en toilet . Er is veel bergruimte dankzij de ruime berging en een voorraadkast. De diepe tuin biedt u een mooie buitenruimte. Op de eerste verdieping vindt u twee slaapkamers en een ruime complete badkamer. Op de tweede verdieping bevinden zich de derde en vierde slaapkamer en een bergruimte. Naast parkeren in de garage is er op de oprit ruimte voor maar liefst twee auto’s.

 

 

 

Omgeving

Wonen in De Lente betekent ook wonen vlak bij het centrum. Binnen enkele minuten fietsen bent u in hartje Drachten. De Lente is dé buurt voor iedereen die betaalbaar, eigentijds en vlak bij het centrum wil wonen! De Lente ligt in de wijk NoordOost, een groene en lommerrijke wijk met een groot win...

Volledige omschrijving

Wonen in De Lente betekent ook wonen vlak bij het centrum. Binnen enkele minuten fietsen bent u in hartje Drachten. De Lente is dé buurt voor iedereen die betaalbaar, eigentijds en vlak bij het centrum wil wonen! De Lente ligt in de wijk NoordOost, een groene en lommerrijke wijk met een groot winkelcentrum, goede openbaarvervoersmogelijkheden, verschillende scholen en een directe verbinding met uitvalswegen. In NoordOost heeft de afgelopen jaren grootschalige wijkvernieuwing plaatsgevonden met mooie zichtbare resultaten. Ook in de komende jaren staat er nog veel te gebeuren in NoordOost.

Share |
Info
Kaart
Keuring
Informatie aanvragen

Vraag gratis meer informatie aan:

Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Meer woningen
Meer woningen