Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Drachtstervaart - Parkzoom, Drachten Powered by Niki
Nieuwbouw:
Drachtstervaart - Parkzoom, Drachten

Type: Koop
Plaats: Drachten
Aantal: 17
Soort: Vrije kavel
Prijs: € 245.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Friesland | Drachten
Info
"Het project Parkzoom maakt onderdeel uit van het project Drachtstervaart, dat wordt gerealiseerd in de westelijke stadsrand van Drachten. De ligging van het projectgebied Drachtstervaart is ideaal te noemen vanwege de overgang tussen stad en natuur. Daarnaast ligt het gebied op korte afstand van het ...

Volledige omschrijving
"Het project Parkzoom maakt onderdeel uit van het project Drachtstervaart, dat wordt gerealiseerd in de westelijke stadsrand van Drachten. De ligging van het projectgebied Drachtstervaart is ideaal te noemen vanwege de overgang tussen stad en natuur. Daarnaast ligt het gebied op korte afstand van het centrum van Drachten, heeft het een gemakkelijke toegang tot de autosnelweg en heeft het een directe verbinding (staande mast) via het water naar de Friese meren. Het project Drachtstervaart is verdeeld in meerdere deelgebieden, met ieder een eigen identiteit. Parkzoom is daar een van, dit unieke deelgebied is wellicht voor u het meest ideale woongebied. De vrije bouwkavels zijn momenteel in verkoop. Prijzen van deze unieke kavels zijn vanaf € 249.000,- en de percelen zijn vanaf ca. 800 m2. Net als de vele andere percelen in het project Drachtstervaart hebben ook deze een eigen aanlegplaats, bij ieder perceel behoort daarom een eigen waterdeel. De ruim opgezette kavels en het grote bebouwingsoppervlak geeft ruimte voor een gunstige bezonning in uw woning en in uw tuin. Op deze fraaie woonlocatie heeft u vanuit uw woning enerzijds direct toegang tot het reeds bestaande park, dat direct aan het plandeel Parkzoom grenst. Anderzijds kijkt u uit over het water, wellicht heeft u daar uw eigen boot aan uw eigen steiger liggen, wat u overigens een directe toegang tot het Friese Meren gebied en het centrum van Drachten geeft. "

Omgeving
Project Jelle Plantingstraat

Aan de rand van het Drachtstervaartproject, op mooie locatie nabij het centrum van Drachten, zijn nog een tweetal exclusieve kavels in deelgebied Parkzoom beschikbaar. De kavels zijn gelegen aan de Jelle Plantingstraat met aan de achterzijde open vaa...

Volledige omschrijving
Project Jelle Plantingstraat

Aan de rand van het Drachtstervaartproject, op mooie locatie nabij het centrum van Drachten, zijn nog een tweetal exclusieve kavels in deelgebied Parkzoom beschikbaar. De kavels zijn gelegen aan de Jelle Plantingstraat met aan de achterzijde open vaarwater en aan de voorzijde vrij zicht over het gemeentepark Slingepark.

De kavels hebben een oppervlakte van circa 816 m² inclusief met eigen water. Bij beide kavels kan dus een aanlegplaats voor een boot gerealiseerd worden, welke een directe vaarverbinding naar de Friese Meren kent.

Elke kavel heeft een eigen kavelpaspoort, waarop o.a. het bebouwingsoppervlak en een beknopte bestemmingsomschrijving is aangegeven.

U kunt op deze kavel - binnen de gestelde kaders - naar eigen inzicht een moderne, riante woning laten realiseren in de Scandinavische stijl die kenmerkend is voor de Drachtstervaart.

Heeft u interesse?
Neem alvast een kijkje op locatie: aan de Jelle Plantingstraat zijn al diverse woningen ontwikkeld en gerealiseerd.

Wilt u ook hier uw droomhuis verwezenlijken?
Maak dan een afspraak met de makelaar voor een nieuwbouwgesprek. Hij kan u verder informeren over de mogelijkheden en het te doorlopen traject.

Share |
Meer woningen
Meer woningen