Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:De Watertorens, Drunen
Nieuwbouw:
De Watertorens, Drunen

Type: Koop
Plaats: Drunen
Aantal: 29
Soort: Appartement
Prijs: € 235.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Brabant | Drunen
Info
Afbeeldingen

92 appartementen. Ze worden gerealiseerd in drie bijna identieke 5-laagse woongebouwen. De drie complexen staan straks deels in het water. De bergingsvijver waar ze aan staan wordt verder uitgegraven zodra de bouw van de woningen is afgerond. Dat is het moment dat de gebouwen hun naam ‘De Watertor...

Volledige omschrijving

92 appartementen. Ze worden gerealiseerd in drie bijna identieke 5-laagse woongebouwen. De drie complexen staan straks deels in het water. De bergingsvijver waar ze aan staan wordt verder uitgegraven zodra de bouw van de woningen is afgerond. Dat is het moment dat de gebouwen hun naam ‘De Watertorens’ eer gaan aandoen.
 
Appartementen 
De koopappartementen zijn tussen de 100 en 115 m2. Ze beschikken over een royale woonkamer met open keuken, twee slaapkamers en een badkamer met de mogelijkheid van een aparte douche en ligbad. Elke woning heeft een ruim terras en een eigen berging.

 

Door de speelse indeling heeft geen appartement per etage dezelfde indeling. Bijna alle woningen hebben een eigen parkeerplaats in de parkeergarage onder het complex. Daar bevindt zich ook de gezamenlijke fietsenstalling. De garage is alleen toegankelijk voor de bewoners van het complex.

Share |
Info
Kaart
Keuring
Informatie aanvragen

Vraag gratis meer informatie aan:

Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail