Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:ENKA - De Residentie, Ede Powered by Niki
Nieuwbouw:
ENKA - De Residentie, Ede

Type: Koop
Plaats: Ede
Aantal: 7
Soort: Appartement
Prijs: € 311.900 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Gelderland | Ede
Info
Nabij de toekomstige fietsbrug, in het noorden van OP ENKA, is AM gestart met de ontwikkeling van nieuwbouwproject “De Residentie” met statige woningen aan de voet van de Veluwe.

De Residentie bestaat uit 32 appartementen verdeeld over acht woonlagen, uiteenlopend van 95m2 tot 1...

Volledige omschrijving
Nabij de toekomstige fietsbrug, in het noorden van OP ENKA, is AM gestart met de ontwikkeling van nieuwbouwproject “De Residentie” met statige woningen aan de voet van de Veluwe.

De Residentie bestaat uit 32 appartementen verdeeld over acht woonlagen, uiteenlopend van 95m2 tot 115m2 woonoppervlakte. Iedere woonlaag heeft vier appartementen en is uiteraard voorzien van een heerlijke buitenruimte. Hier kunt u genieten van een kopje koffie in de ochtend-, middag- of avondzon, de keuze is aan u! Vanuit uw woonkeuken heeft u een geweldig uitzicht OP ENKA en/of de Veluwe. En uw badkamer is voorzien van een royale inloopdouche.

Mede dankzij uw input tijdens de woonwensenenquête, heeft u het mogelijk gemaakt om DeResidentie nog beter aan te laten sluiten op uw wensen. Zo zijn er op de begane grond garages en een ruimte voor het stallen en opladen van een scootmobiel gecreëerd. De appartementen zijn levensloopbesteding, zodat u later net zo veel kan blijven genieten van uw woning. Dit betekent dat er rekening gehouden is met de draairichting van deuren, de inloopdouche voorzien is van anti-slipmateriaal en dat elke ruimte eventueel bereikbaar is met een rollator.

Ook aan de duurzaamheid van uw woning is gedacht. Alle appartementen zijn zeer duurzaam (EPC-waarde van 0,4), het dak van het complex wordt voorzien van PV-panelen en verwarming vindt plaats door bio-warmte. Er is dus geen gas in de woning aanwezig. Zo koop je een huis dat klaar is voor de toekomst!

Bent u benieuwd naar de specificaties per appartement? Deze vindt u hieronder. Er zijn vier types weergegeven van klein naar groot. Als u op de afbeelding klikt, verschijnt er meer informatie over het type inclusief de bijbehorende plattegrond.

Planning:
Start verkoop: tweede kwartaal 2019
Start bouw: Eind 2019

Wilt u op de hoogte blijven van De Residentie? Laat dan uw gegevens hier achter en wij houden u regelmatig op de hoogte over de ontwikkelingen en naderende start verkoop.

Omgeving
Wakker worden met uitzicht op de Veluwe, dat is nog eens de dag goed beginnen! Type 1 is een appartement met drie kamers en 96 vierkante meter woonoppervlakte. Houdt u van koken? Dit appartement heeft een ruime woonkeuken met kastenwand, eiland en bijkeuken. Vanuit hier kijkt u prachtig uit op de noord- en...

Volledige omschrijving
Wakker worden met uitzicht op de Veluwe, dat is nog eens de dag goed beginnen! Type 1 is een appartement met drie kamers en 96 vierkante meter woonoppervlakte. Houdt u van koken? Dit appartement heeft een ruime woonkeuken met kastenwand, eiland en bijkeuken. Vanuit hier kijkt u prachtig uit op de noord- en oostkant, zo richting de Veluwe. Door de openslaande deuren komt u op het ruime balkon, deze is ruim 20 vierkante meter! (Het appartement op de eerste verdieping heeft een balkon van maar liefst 30 vierkante meter). De buitenruimte ligt aan de oostzijde van het complex. Hier kunt u tijdens uw ontbijt én lunch genieten van het zonnetje.

De badkamer is voorzien van twee wastafels en een ruime inloopdouche, waarbij de vloer is gemaakt van speciaal anti-slipmateriaal. Wilt u de badkamer een upgrade geven met luxer tegelwerk, een bad of tweede toilet, dan is dit optioneel mogelijk.

De indicatieve vanaf-prijs voor Type 1 op de eerste verdieping is circa €311.900,- euro vrij op naam.

Alles op een rijtje:
- 96 vierkante meter woonoppervlakte
- drie kamers, waarvan twee slaapkamers
- buitenruimte op het oosten
- inclusief sanitair, tegelwerk en keuken
- gelegen op de eerste t/m achtste verdieping
- acht appartementen beschikbaar
- berging op begane grond
- optie tot koop garagebox
- parkeerplaatsen op maaiveld
- beschikbaar vanaf €311.900,- VON

Bent u geïnteresseerd in dit type appartement? Laat dan uw gegevens achter via de belangstellingenpagina, geef aan in welk type u geïnteresseerd bent en wij houden u op de hoogte over de ontwikkelingen en naderende start verkoop.

Share |
Meer woningen
Meer woningen