Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Ruijtersweide, Eemnes Powered by Niki
Nieuwbouw:
Ruijtersweide, Eemnes

Type: Koop
Plaats: Eemnes
Aantal: 4
Soort: Hoekwoning
Prijs: € 415.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Utrecht | Eemnes
Info
Ruijtersweide wordt gebouwd langs de groenzone van de Wakkerendijk in Eemnes. Een groot deel van de woningen ligt aan een waterpartij of een plantsoen.

De harmonie en variatie in oud-Hollandse architectuur en de chaletstijl uit het begin van de 20e eeuw zorgen voor afwisseling in een dynamisch g...

Volledige omschrijving
Ruijtersweide wordt gebouwd langs de groenzone van de Wakkerendijk in Eemnes. Een groot deel van de woningen ligt aan een waterpartij of een plantsoen.

De harmonie en variatie in oud-Hollandse architectuur en de chaletstijl uit het begin van de 20e eeuw zorgen voor afwisseling in een dynamisch geheel. Overstekende daken, bovenlichten bij de ramen en mooie raamverdelingen met roedes zorgen voor een natuurlijk dorps beeld, alsof Ruijtersweide met de jaren is gegroeid.

In totaal komen er 44 woningen bestaande uit luxe vrijstaande woningen, ruime twee-onder-een-kapwoningen en statige herenhuizen.

Omgeving
De herenhuizen in Ruijtersweide zijn de grotere eengezinswoningen met een woonoppervlak van maar liefst 134m2 voor de tussenwoningen. Met een ruime, tuingerichte woonkamer en een halfopen keuken met zicht op het groene plantsoen aan de voorzijde, is het hier aangenaam wonen. De drie slaapkamers en de twee ...

Volledige omschrijving
De herenhuizen in Ruijtersweide zijn de grotere eengezinswoningen met een woonoppervlak van maar liefst 134m2 voor de tussenwoningen. Met een ruime, tuingerichte woonkamer en een halfopen keuken met zicht op het groene plantsoen aan de voorzijde, is het hier aangenaam wonen. De drie slaapkamers en de twee verdieping zorgen voor meer dan voldoende leefruimte!

De hoekwoningen vormen met de topgevel en de dakopbouw een sterke beeindiging van het blok met herenhuizen. De fraaie raampartijen met roeden geven deze woningen extra kwaliteit. Door de zijentree bij de hoekwoningen ontstaat een sfeervolle leefkeuken en aparte living. Met een woonoppervlak van maar liefst 146m2 tot 151m2 hebben deze hoekwoningen de eigenschappen van een twee-onder-een-kapwoning.

Share |
Meer woningen
Meer woningen