Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Op de Bleek, Eibergen Powered by Niki
Nieuwbouw:
Op de Bleek, Eibergen

Type: Koop
Plaats: Eibergen
Aantal: 6
Soort: Appartement
Prijs: € 270.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Gelderland | Eibergen
Info
Wonen in de Berkelstaete geeft u een bijzonder verrassend buitengevoel dat u niet vaak tegenkomt! Vanuit uw apparrtement heeft u een uniek uitzicht over de Berkel en de landerijen. De appartementen hebben unieke eigenschappen waardoor er voor iedere woonwens de perfecte match mogelijk is.

Omgeving
De 20 luxe appartementen van de Berkelstaete zijn verdeeld over vijf woonlagen. De woonoppervlaktes van de appartementen variëren tussen de 86 m2 en 148 m2 (excl. berging en terras/balkon van ca. 15 tot 55m2). Ze beschikken allemaal over minimaal 2 slaapkamers, een ruime badkamer, bijkeuken, een leefkeuken...

Volledige omschrijving
De 20 luxe appartementen van de Berkelstaete zijn verdeeld over vijf woonlagen. De woonoppervlaktes van de appartementen variëren tussen de 86 m2 en 148 m2 (excl. berging en terras/balkon van ca. 15 tot 55m2). Ze beschikken allemaal over minimaal 2 slaapkamers, een ruime badkamer, bijkeuken, een leefkeuken die u naar eigen wens invult en een fraai buitenterras. Onder het complex vindt u een parkeergarage en berging. Ook is er een lift aanwezig waardoor alle appartementen eenvoudig met een rolstoel zijn te bereiken!

Share |
Meer woningen
Meer woningen