Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Op de Bleek, Eibergen Powered by Niki
Nieuwbouw:
Op de Bleek, Eibergen

Type: Koop
Plaats: Eibergen
Aantal: 8
Soort: Rijwoning
Prijs: € 170.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Gelderland | Eibergen
Info
Het unieke project Op de Bleek is een combinatie van historie en nieuwbouw.
Deze gezellige wijk, bestaande uit diverse deelplannen biedt rust, ruimte en een divers woningaanbod. Wonen Op de Bleek betekend wonen tussen groen en water met het centrum op loopafstand. Het project omvat in haar totaliteit ...

Volledige omschrijving
Het unieke project Op de Bleek is een combinatie van historie en nieuwbouw.
Deze gezellige wijk, bestaande uit diverse deelplannen biedt rust, ruimte en een divers woningaanbod. Wonen Op de Bleek betekend wonen tussen groen en water met het centrum op loopafstand. Het project omvat in haar totaliteit ca. 230 woningen. 
Deelplan Wonen in het Dorp: In dit deelplan vindt u het ware dorpse karakter van het sfeervolle Eibergen. Hier liggen de gebogen straatjes en voortuinen met wisselende diepten. De bouw is in volle gang en de woningen zijn bijna gereed.
Er zijn nog 3 twee-onder-één-kap en 1 vrijstaande woning beschikbaar in dit eerste deelplan. Ze zijn ruim van opzet en liggen op royale kavels. De woningen hebben een traditionele architectuur uit de jaren dertig.
Woningen type Beekzicht: 15 prachtige, pal aan het water gelegen Patiobungalo’s met inpandige garage.
Deze onderhoudsarme woningen hebben een heerlijke ligging aan de Berkel. Met volop privacy is het uitzicht over de waterpartij fantastisch. Op loopafstand van zowel het centrum als buitengebied. De begane grond is voorzien van
zowel een badkamer als slaapkamer. Ook kunt u de verdieping hier naar wens van voorzien. Koopsommen vanaf € 269.000,-- v.o.n.
Wonen en Werken Op de Bleek? Dit kan met de 7 vrijstaande woningen met bedrijfshal. Vrijstaand wonen met het gemak van een indutriegebied en de charme van een hoogwaardige woonlocatie. Dit kan met uitzicht over de Berkel en de stad binnen handbereik.
Prijzen vanaf € 535.000,- VON.
Deelplan Wonen in de Fabriek: Dit deelplan versterkt het industriele karakter van de nieuwbouwwijk. Hierin worden 24 rijwoningen type Weverij aangeboden. Door middel van het toepassen van sheddaken komt de verbondenheid van Eibergen met de textielindustrie tot uiting.
Deze betaalbare knusse starterswoningen met een tuingerichte woonkamer en 3 slaapkamers zijn te koop van € 170.000,- tot € 200.000,- vrij op naam.
Kijk voor alle actuele informatie op .
Hier staat alle verkoopinformatie vermeld.

Omgeving
De 24 rijwoningen type Weverij versterken het industriële karakter van het plan. Door middel van het toepassen van sheddaken bij deze rijwoningen komt de verbondenheid van Eibergen met de textielindustrie tot uiting.
Het zijn betaalbare knusse starterswoningen met een tuingerichte woonkamer en op...

Volledige omschrijving
De 24 rijwoningen type Weverij versterken het industriële karakter van het plan. Door middel van het toepassen van sheddaken bij deze rijwoningen komt de verbondenheid van Eibergen met de textielindustrie tot uiting.
Het zijn betaalbare knusse starterswoningen met een tuingerichte woonkamer en op de verdieping 3 slaapkamers en een badkamer. Op kavels variërend in grootte van ca. 130m² tot 180 m² zijn deze woningen te koop van € 170.000,- tot € 200.000,- vrij op naam.
Kijk voor meer informatie op

Share |
Meer woningen
Meer woningen