Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:De Lieven, Eindhoven
Nieuwbouw:
De Lieven, Eindhoven

Type: Koop
Plaats: Eindhoven
Aantal: 36
Soort: Geschakeld
Prijs: € 269.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Brabant | Eindhoven
Info
Afbeeldingen

 Stijlwoningen

Aan de Van Vollenhovenstraat en de Tilburgseweg West liggen veertien stijlwoningen. Dankzij de verticale geleding en het schuine lessenaarsdak, krijgen de  woningen een uitgesproken individueel karakter.

Op de begane grond bevinden zich een ruime...

Volledige omschrijving

 Stijlwoningen

Aan de Van Vollenhovenstraat en de Tilburgseweg West liggen veertien stijlwoningen. Dankzij de verticale geleding en het schuine lessenaarsdak, krijgen de  woningen een uitgesproken individueel karakter.

Op de begane grond bevinden zich een ruime entree, toilet, woonkamer en open keuken. De keuken bevindt zich bij het ene type aan de voorkant en bij het andere
type aan de tuinzijde. De eerste verdieping heeft drie slaapkamers, een badkamer en een bergkast. De tweede verdieping heeft een vierde slaapkamer, berging en de
toegang tot het dakterras.

 

Stadswoningen

 Aan de Johannes Buyslaan liggen 22 royale stadswoningen. Bijzonder is dat het hier gaat om zogenaamde split-level woningen. En dat betekent veel ruimte.

De woningen hebben hun entree en garage op de begane grond. Tien van de 22 stadswoningen hebben bovendien een extra ruimte op de begane grond welke voor verschillende doeleinden te gebruiken is, bijvoorbeeld als atelier of als bedrijf aan huis. Hierdoor is de garage naast de woning geplaatst. Vanaf de begane grond brengt een trap je naar de eerste verdieping. Op het hoge deel van de eerste verdieping vind je de eetkamer, keuken en toilet. Via een klein trapje daal je af naar de woonkamer die wat lager gelegen is. De achterzijde van de woonkamer is voorzien van een verdiepingshoge glazen pui, die toegang geeft tot het terras.

 

 

Omgeving

De Lieven uw nieuwe liefde? In de Eindhovense wijk Lievendaal verrijst een bijzonder nieuwbouwproject: De Lieven, een buurt om verliefd op te worden. De Lieven wordt gebouwd op het terrein waar voorheen de zogenaamde Polynormwoningen stonden, gelegen aan de Johannes Buijslaan, Van Vollenhovenstraat, Pie...

Volledige omschrijving

De Lieven uw nieuwe liefde? In de Eindhovense wijk Lievendaal verrijst een bijzonder nieuwbouwproject: De Lieven, een buurt om verliefd op te worden. De Lieven wordt gebouwd op het terrein waar voorheen de zogenaamde Polynormwoningen stonden, gelegen aan de Johannes Buijslaan, Van Vollenhovenstraat, Pieter Stockmanslaan en Tilburgseweg West.

Share |
Info
Kaart
Keuring
Informatie aanvragen

Vraag gratis meer informatie aan:

Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Meer woningen
Meer woningen