Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Bloemenbuurt Zuid - Iris, Eindhoven
Nieuwbouw:
Bloemenbuurt Zuid - Iris, Eindhoven

Type: Koop
Plaats: Eindhoven
Aantal: 25
Soort: Rijwoning
Prijs: € 199.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Brabant | Eindhoven
Info

Iris is een woonblok van in totaal 51 woningen in de nieuwe wijk Bloemenbuurt Zuid. Deze gewilde buurt in jaren 30-stijl ligt in de eveneens gewilde wijk Stratum in Eindhoven. Iris maakt deel uit van de derde fase in het wijkvernieuwingsproject. Er komen in dit woonblok 24 koopwoningen, 1 koop poortwoni...

Volledige omschrijving

Iris is een woonblok van in totaal 51 woningen in de nieuwe wijk Bloemenbuurt Zuid. Deze gewilde buurt in jaren 30-stijl ligt in de eveneens gewilde wijk Stratum in Eindhoven. Iris maakt deel uit van de derde fase in het wijkvernieuwingsproject. Er komen in dit woonblok 24 koopwoningen, 1 koop poortwoning (appartement, bestaande uit 3 woonlagen) en diverse huurwoningen.

 

Parkeren:
Elke woning heeft de beschikking over een eigen parkeerplaats op het gezamenlijke binnenterrein. Bijzondere aandacht krijgt de inrichting van dit terrein. Het wordt geen kale parkeerplaats, maar een sfeervol binnenterrein met bomen, pergola's en hagen en 'kamers' met verschillende karakters. Er dienen nog diverse keuzes gemaakt te worden ten aanzien van het gezamenlijk binnenterrein in de bewonersvereniging.

De start bouw staat gepland voor eind 2012. Als koper heb je nog diverse keuzemogelijkheden om de woning aan je eigen wensen aan te passen. De woningen van fase 1 en 2 zijn zeer recent opgeleverd. Met een bezoek aan de buurt en een wandeling door de wijk krijg je een goede indruk van de sfeer en hoe de woningen in Iris er uit komen te zien.

Omgeving

Locatie:
Je kunt in de Bloemenbuurt Zuid rekenen op een omgeving met veel groenvoorzieningen in de buurt. Een goede reden om op een zomerse dag even naar het park te gaan om te wandelen of te sporten. Met het centrum van Eindhoven, scholen, sport- en winkelvoorzieningen op loop- en fietsafstand kun...

Volledige omschrijving

Locatie:
Je kunt in de Bloemenbuurt Zuid rekenen op een omgeving met veel groenvoorzieningen in de buurt. Een goede reden om op een zomerse dag even naar het park te gaan om te wandelen of te sporten. Met het centrum van Eindhoven, scholen, sport- en winkelvoorzieningen op loop- en fietsafstand kun je jezelf geen betere locatie voorstellen.

Share |
Meer woningen
Meer woningen