Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Meerrijk Appartementen D1 Roland Garros, Eindhoven Powered by Niki
Nieuwbouw:
Meerrijk Appartementen D1 Roland Garros, Eindhoven

Type: Koop
Plaats: Eindhoven
Aantal: 26
Soort: Appartement
Prijs: € 185.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Brabant | Eindhoven
Info
Het centrum voor je deur. Het park aan je voeten.
Meerrijk is het levendige woon- en winkelcentrum van Meerhoven. Wonen in Meerrijk is bijzonder, want letterlijk alles is dichtbij. Een ideale plek voor wie het belangrijk vindt om te wonen in een aantrekkelijke omgeving, maar die ook a...

Volledige omschrijving
Het centrum voor je deur. Het park aan je voeten.
Meerrijk is het levendige woon- en winkelcentrum van Meerhoven. Wonen in Meerrijk is bijzonder, want letterlijk alles is dichtbij. Een ideale plek voor wie het belangrijk vindt om te wonen in een aantrekkelijke omgeving, maar die ook alle voorzieningen als winkels, horeca, sportaccommodatie, een bibliotheek en terrasjes om zich heen wil hebben.

Het gevarieerde aanbod van Meerrijk met centraal de twee woontorens, wordt geheel gebouwd in warme, natuurlijke rode en aardetinten. Lopend door deze nieuwe wijk word je verrast door de aaneenschakeling van pleintjes, straten, poorten, knusse hoven en zonnige terrassen.
De gemakken van het centrum, het genot van een groene omgeving. Dat is Meerrijk!
 
Het ontwerp van Meerrijk is verrassend met warme rode kleuren dat het centrum met verschillende entrees opent naar de wijk. Elk bouwblok in Meerrijk is ontworpen door een eigen architect. Hierdoor is er diversiteit in de bouwblokken en komen er verschillende woningtypes en centrumfuncties.
 
Bewoners en bezoekers van Meerrijk parkeren onder het optimaal bereikbare centrum in de halfverdiepte parkeer-/ stallinggarage met maar liefst circa 1300 plaatsen. Bezoekers kunnen vanuit de parkeergarage direct naar alle centrumvoorzieningen, terwijl de bewoners parkeren in hun eigen gedeelte. 

Omgeving
KOM LANGS IN WOONCENTRUM MEERHOME (60 meter nabij Albert Heijn). KIJK OP VOOR DE OPENINGSTIJDEN.

De appartementen en penthouses van blok D1 zijn gesitueerd aan de rand van Meerrijk, maar grenzen aan het centraal gelegen plein. Met 34 koopappartementen verde...

Volledige omschrijving
KOM LANGS IN WOONCENTRUM MEERHOME (60 meter nabij Albert Heijn). KIJK OP VOOR DE OPENINGSTIJDEN.

De appartementen en penthouses van blok D1 zijn gesitueerd aan de rand van Meerrijk, maar grenzen aan het centraal gelegen plein. Met 34 koopappartementen verdeeld over hoog- en laagbouw en een grote diversiteit aan woningtypen zijn er volop woonmogelijkheden binnen dit blok.

Aan de galerij op de eerste en tweede verdieping vindt u ruime driekamerappartementen van circa 81 m² met een balkon op het westen. ’s Avonds geniet u hier van de ondergaande zon. De appartementen beschikken over twee slaapkamers, een berging, badkamer en separaat toilet.

In de hoogbouw van de 10e tot en met de 17e verdieping worden drie- en vierkamerappartementen en luxe penthouses met vijf kamers gerealiseerd. Deze appartementen bieden naast een zee aan ruimte, ook nog eens een ruim balkon waar u kunt genieten van het prachtige uitzicht. U kijkt namelijk uit over de daktuin, het plein en de bosrand. De meeste balkons zijn gelegen op het zuiden en enkele op het westen. Bovendien kun tuk lekker ontspannen in de binnentuin.

De appartementen variëren in oppervlakte van 92 m² tot 148 m². De ruime woonkamers beschikken allen over een open keuken. Afhankelijk van de opstelling – sommige keukens zijn in de hoek geplaatst – creëert u hier een bar aan de keuken. Ideaal voor een snel ontbijt of voor gezelschap tijdens het koken. Bovendien kunt u kiezen uit meerdere indelingsvarianten.

De entree van gebouw D1 is gelegen aan het levendige plein van Meerrijk. Vanuit de entree bereikt u ook de bergingen en de stallingsplaatsen in de kelder. Alle appartementen beschikken over een individuele berging, voor bijvoorbeeld het stallen van uw fiets, en over den stallingplaats.

Share |
Meer woningen
Meer woningen