Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Lanenbuurt, Elst (GD) Powered by Niki
Nieuwbouw:
Lanenbuurt, Elst (GD)

Type: Koop
Plaats: Elst (GD)
Aantal: 4
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 299.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Gelderland | Elst (GD)
Info
De Lanenbuurt in Elst

De Lanenbuurt is wonen tussen de twee grote steden Arnhem en Nijmegen, wel buiten, maar met alles wat de stad te bieden heeft onder handbereik. Wonen in het groen, midden in de natuur van de Betuwe en Veluwe. In de oude dorpskern van Elst zelf treft men een...

Volledige omschrijving
De Lanenbuurt in Elst

De Lanenbuurt is wonen tussen de twee grote steden Arnhem en Nijmegen, wel buiten, maar met alles wat de stad te bieden heeft onder handbereik. Wonen in het groen, midden in de natuur van de Betuwe en Veluwe. In de oude dorpskern van Elst zelf treft men een uitgebreid aanbod winkels aan. In de centrale zone in Westeraam, waar de Lanenbuurt direct aan grenst, bevindt zich onder andere een moderne supermarkt, kinderopvang, een kleuterschool, basisonderwijs en voortgezet onderwijs (vmbo/havo/vwo). In de onmiddellijke nabijheid van Lanenbuurt komt Park Lingezegen. 
Lanenbuurt is speels en markant. Woningen met een robuuste uitstraling. Elke woning heeft een uniek karakter door de grote doorlopende kappen aan de voorzijde en de steeds variërende gevel- openingen. Je kiest je eigen woningtype en kleur- palet voor gevelsteen, dakpan en deur. Tevens beschikken alle woningtypen over een luxe keuken en modern sanitair.

Omgeving
In totaal zijn er momenteel twee twee-onder-één-kapwoningen van het type Scilla in verkoop. Kiezen tussen de linker en rechterwoning is hier kiezen tussen twee volledig verschillende woningen. Beide bieden drie slaapkamers, een badkamer met wastafel, ligbad en tweede toilet en een ruime zolderverdieping. O...

Volledige omschrijving
In totaal zijn er momenteel twee twee-onder-één-kapwoningen van het type Scilla in verkoop. Kiezen tussen de linker en rechterwoning is hier kiezen tussen twee volledig verschillende woningen. Beide bieden drie slaapkamers, een badkamer met wastafel, ligbad en tweede toilet en een ruime zolderverdieping. Ook hebben beide woningen de woonkamer aan de achterzijde met directe toegang tot een royale tuin. Je kiest echter tussen een entree aan voor- of zijkant en bepaalt zelf de indeling van de keuken. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen tussen een ruime woonkeuken of een extra grote woonkamer met half gesloten keuken. Tot slot: de garage staat vrij op de kavel of wordt naar keuze aangebouwd.

Breedte van 5,70 (type Scilla) of 6,00 meter (type Scilla XL). De twee woningen die nu in verkoop zijn (bouwnummer 75 en 76), betreffen het type Hyacint XL met genoemde beukmaat van 6,00 meter.

Koopsommen casco bedragen voor beide woningen € 290.000,-- v.o.n. De casco verkoopprijs is exclusief keuken, sanitair en badkamer. De mogelijkheid bestaat om de woningen tegen een meerprijs compleet met keuken, badkamer en sanitair te leveren.

Extra’s van Scilla:
- De keuken is vrij indeelbaar en te voorzien van ten minste vijf inbouwapparaten
- Badkamer en sanitair geheel naar vrije keuze
- Vrijstaande garage

Type Scilla heeft een prachtige architectuur, maar ook een praktische indeling. Binnen tref je alles aan wat je van een fijn huis mag verwachten. De woonkamer heeft luxueuze afmetingen en betrekt de grote tuin direct bij het leefgenot, dankzij een brede raampartij. Op de verdieping zijn drie grote slaapkamers gesitueerd en een badkamer, compleet met wastafel, ligbad en tweede toilet.

De zolder biedt ook nog een mogelijkheid voor een extra slaap- of werkkamer. Bij type Scilla wordt een vaste of vrijstaande garage geplaatst met een afmeting van circa 2,90 x 5,50 m.

Share |
Meer woningen
Meer woningen