Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Lanenbuurt, Elst (GD) Powered by Niki
Nieuwbouw:
Lanenbuurt, Elst (GD)

Type: Koop
Plaats: Elst (GD)
Aantal: 12
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 275.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Gelderland | Elst (GD)
Info
De Lanenbuurt in Elst

De Lanenbuurt is wonen tussen de twee grote steden Arnhem en Nijmegen, wel buiten, maar met alles wat de stad te bieden heeft onder handbereik. Wonen in het groen, midden in de natuur van de Betuwe en Veluwe. In de oude dorpskern van Elst zelf treft men een...

Volledige omschrijving
De Lanenbuurt in Elst

De Lanenbuurt is wonen tussen de twee grote steden Arnhem en Nijmegen, wel buiten, maar met alles wat de stad te bieden heeft onder handbereik. Wonen in het groen, midden in de natuur van de Betuwe en Veluwe. In de oude dorpskern van Elst zelf treft men een uitgebreid aanbod winkels aan. In de centrale zone in Westeraam, waar de Lanenbuurt direct aan grenst, bevindt zich onder andere een moderne supermarkt, kinderopvang, een kleuterschool, basisonderwijs en voortgezet onderwijs (vmbo/havo/vwo). In de onmiddellijke nabijheid van Lanenbuurt komt Park Lingezegen. 
Lanenbuurt is speels en markant. Woningen met een robuuste uitstraling. Elke woning heeft een uniek karakter door de grote doorlopende kappen aan de voorzijde en de steeds variërende gevel- openingen. Je kiest je eigen woningtype en kleur- palet voor gevelsteen, dakpan en deur. Tevens beschikken alle woningtypen over een luxe keuken en modern sanitair.

Omgeving
De Hyacint is een tweekapper, maar oogt als een royale villa!
Met de bijzondere gevelpartijen en een eigen garage is de Hyacint een eigentijdse woning die voldoet aan al uw woonwensen.

Algemene indeling
Begane grond:
Entree met trap naar de 1e verdieping en toilet, royale tuingeri...

Volledige omschrijving
De Hyacint is een tweekapper, maar oogt als een royale villa!
Met de bijzondere gevelpartijen en een eigen garage is de Hyacint een eigentijdse woning die voldoet aan al uw woonwensen.

Algemene indeling
Begane grond:
Entree met trap naar de 1e verdieping en toilet, royale tuingerichte woonkamer en een vrij in te delen keuken met ruime mogelijkheden voor inbouwapparaten. Er wordt een vaste of vrijstaande garage geplaatst van ca. 2.90 x 5.50 m.

1e Verdieping:
3 slaapkamers en badkamer met ruime mogelijkheden voor o.a. een ligbad, luxe sanitair en een tweede toilet.
2e Verdieping:
Ruime zolder met diverse indelingsmogelijkheden zoals een 4e slaapkamer of een werkkamer.
De breedte van de woning is 5.98m.

Verkoopprijs casco van € 279.000,- tot € 285.000,- v.o.n. (casco is exclusief keuken en sanitair).

Share |
Meer woningen
Meer woningen