Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Buitenkans!, Emmeloord Powered by Niki
Nieuwbouw:
Buitenkans!, Emmeloord

Type: Koop
Plaats: Emmeloord
Aantal: 4
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 210.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Flevoland | Emmeloord
Info
Aan de Pasteurhage en de Picassohage in Emmelhage, in Emmeloord worden twee-onder-één-kap woningen gebouwd.

Emmelhage is een unieke wijk, ruim van opzet, waar het pachting wonen is in een natuurlijke omgeving met veel groen. Op loopafstand treft u de nog te realiseren sportboulevard en andere vo...

Volledige omschrijving
Aan de Pasteurhage en de Picassohage in Emmelhage, in Emmeloord worden twee-onder-één-kap woningen gebouwd.

Emmelhage is een unieke wijk, ruim van opzet, waar het pachting wonen is in een natuurlijke omgeving met veel groen. Op loopafstand treft u de nog te realiseren sportboulevard en andere voorzieningen van de wijk. Op de fiets bent u in 5 minuten in het centrum van Emmeloord.

Buitengewone huizen
De vrijstaande tweekappers worden gebouwd op ruime kavels en onderscheiden zich door de toepassing van overstekken, erkers en gevarieerde gevelstenen.

Omgeving
De vrijstaande tweekappers worden gebouwd op ruime kavels en zijn gelegen aan een rustige straat met aan weerszijden bomen. Deze stijlvolle woningen, opgetrokken uit een fraaie, genuanceerde steen die per blok kan verschillen, onderscheiden zich door de toepassing van klassieke elementen die doen denken aa...

Volledige omschrijving
De vrijstaande tweekappers worden gebouwd op ruime kavels en zijn gelegen aan een rustige straat met aan weerszijden bomen. Deze stijlvolle woningen, opgetrokken uit een fraaie, genuanceerde steen die per blok kan verschillen, onderscheiden zich door de toepassing van klassieke elementen die doen denken aan de zo gewilde dertiger jaren woningen uit de tuinsteden; de overstekken en groene haagjes bij de voortuin illustreren dat.

De voortuinen zijn ruim 7 meter diep en dat is mede bepalend voor de riante uitstraling van de woningen. Door de hoge, steile kap en de brede beukmaat is de inhoud van dit buitengewone huis opmerkelijk groot. Vanwege de erfafscheiding in de vorm van een aarden wal aan de achterzijde van de tuin is de woning vanaf die kant niet bereikbaar.Er is dan ook geen achterpad, een garantie voor optimale privacy in uw eigen, besloten tuin. De ruime achtertuin bereikt u via de schuifpui in de achtergevel of buitenom langs de garage.

De woning treedt u binnen via de voordeur die zich aan de zijkant van de woning bevindt. De hal - met toilet, meterkast en trap - geeft u toegang tot de ruime en lichte woonkamer met een open keuken aan de tuinzijde. De verdieping telt drie ruime slaapkamers en een badkamer met tweede toilet. De zolder - die veel ruimte biedt door de steile, hoge kap - is bereikbaar via een vaste trap en optioneel naar eigen wens in te delen als bijvoorbeeld hobbyruimte of extra slaapkamer(s).

Op deze verdieping is ook de ruimte voor de technische installaties gesitueerd. Een grote garage en een lange oprijlaan met parkeermogelijkheid voor meerdere auto’s maken dit comfortabele en ruime huis compleet. Er zijn diverse mogelijkheden om de woningen volgens uw eigen wensen aan te passen door te kiezen voor één of meerdere van de opties die worden aangeboden.De ‘Buitengewoon!’ twee-onder-één-kapwoningen bieden u buitengewoon veel ruimte, zijn buitengewoon compleet en – last but not least – zijn buitengewoon gunstig geprijsd.

U zult niet snel een dergelijke royale tweekapper aantreffen met zo’n buitengewoon gunstige prijs-/kwaliteitverhouding!Share |
Meer woningen
Meer woningen