Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Delftlanden, Emmen
Nieuwbouw:
Delftlanden, Emmen

Type: Koop
Plaats: Emmen
Aantal: 15
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 225.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Drenthe | Emmen
Info
Afbeeldingen

Deze comfortabele twee-onder-één-kapwoning met aangebouwde garage en bijkeuken biedt voldoende ruimte voor een groot gezin. Ook deze woning is voorzien van de klassieke jaren dertig uitstraling. De woning is standaard zeer compleet en opgetrokken uit luxe gevelstenen. Ook deze w...

Volledige omschrijving

Deze comfortabele twee-onder-één-kapwoning met aangebouwde garage en bijkeuken biedt voldoende ruimte voor een groot gezin. Ook deze woning is voorzien van de klassieke jaren dertig uitstraling. De woning is standaard zeer compleet en opgetrokken uit luxe gevelstenen. Ook deze woning is voorzien van opvallende details. De luxe uitstraling krijgt vorm door de witte accentlaag onder de brede overstek met rabatafwerking, het Frans balkon met luiken aan de voorzijde, de imposante raampartijen, de openslaande tuindeuren achter en de luifel met spots boven de voordeur en de garage.

 

Omgeving

De Delftlanden is een jonge wijk, waar groen en ruimte volop aandacht krijgen. De nieuwe wijk biedt een gevarieerd woningaanbod. Stijlvolle jaren dertig woningen en moderne stadswoningen wisselen elkaar af. Er wonen veel gezinnen met kinderen, maar ook ouderen en starters voelen zich aangetro...

Volledige omschrijving

De Delftlanden is een jonge wijk, waar groen en ruimte volop aandacht krijgen. De nieuwe wijk biedt een gevarieerd woningaanbod. Stijlvolle jaren dertig woningen en moderne stadswoningen wisselen elkaar af. Er wonen veel gezinnen met kinderen, maar ook ouderen en starters voelen zich aangetrokken door de Delftlanden.

Een levendige woonomgeving op fietsafstand van het centrum. Binnen een kwartiertje fietsen staat u in het centrum van Emmen. Deze stad biedt alle mogelijke voorzieningen: ziekenhuis, theater, scholen, een uitgebreid winkelbestand, bioscoop, restaurants en natuurlijk het welbekende Dierenpark Emmen. Maar voor de voorzieningen kunt u straks ook dichtbij huis terecht. In de wijk zijn er basisscholen en kinderopvang gevestigd. De wijk wordt voorzien van een eigen winkelcentrum, bibliotheek, artsenpost en multifunctionele accommodatie.

Ook de ligging van Delftlanden is ideaal: binnen twee minuten rijdt u op de N34 of A37. Sinds het voorjaar van 2011 heeft de buurt zelfs haar eigen treinstation: station Emmen-Zuid. De wijk is dus niet alleen goed bereikbaar per auto en fiets, maar u heeft ook een rechtstreekse treinverbinding met Zwolle.

Share |
Info
Kaart
Keuring
Informatie aanvragen

Vraag gratis meer informatie aan:

Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Meer woningen
Meer woningen