Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Kadijken 5c, Enkhuizen Powered by Niki
Nieuwbouw:
Kadijken 5c, Enkhuizen

Type: Koop
Plaats: Enkhuizen
Soort: Geschakeld
Prijs: € 0 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Enkhuizen
Info
De 2 onder 1 kapwoningen in Kadijken worden gebouwd in authentieke jaren 30 stijl. De halfvrijstaande huizen staan op ruime kavels van circa 250 m2 en liggen direct aan het water. U heeft de keuze uit 2 verschillende woontypen: type Emma en type Elisabeth. Beide zijn ruim van opzet,&nbs...

Volledige omschrijving
De 2 onder 1 kapwoningen in Kadijken worden gebouwd in authentieke jaren 30 stijl. De halfvrijstaande huizen staan op ruime kavels van circa 250 m2 en liggen direct aan het water. U heeft de keuze uit 2 verschillende woontypen: type Emma en type Elisabeth. Beide zijn ruim van opzet, bijzonder licht en efficiënt ingedeeld.

Type Emma
Emma is een huis met mogelijkheden. De hoekopstelling van de keuken biedt veel ruimte. De woonkamer beslaat de volle breedte van het huis. Wat de Emma wezenlijk anders maakt, is de erker aan de straatkant. Op de 1e verdieping treft u 3 slaapkamers en een ruime badkamer, voorzien van ligbad, aparte douche en een 2e toilet. Op de bovenste verdieping bevindt zich een ruime zolder, die eenvoudig is om te bouwen tot extra kamer.

Type Elisabeth
Elisabeth is een charmant en tegelijk stoer huis. De woonkamer, aan de straatkant, mag zich met 30 m2 gerust ruim noemen. De keuken is halfopen en vanuit hier heeft u direct toegang tot de achtertuin. Halverwege de begane grond leidt een open trap u naar de 1e verdieping. Hier treft u 3 slaapkamers, een badkamer met ligbad, aparte douche en 2e toilet. Daarboven is de zolder, die de volle breedte van het huis beslaat.

Tuin op zuidwesten
Elke woning krijgt een grote garage/berging met daarvoor een brede luifel. De berging is bruikbaar als opslagruimte, maar kan ook worden benut als parkeergarage. De zuidwestelijke ligging van de achtertuin bent u tot in de avond verzekerd van zonneschijn. Ook aan de straatzijde is ruimte genoeg en het aangrenzende pleintje is een prima speelplek voor kinderen.

Bijzonderheden:
Grote kavelDirect aan het waterType Emma voorzien van sfeervolle erkerVeel lichtinvalRuimtewinst door open trapAantrekkelijke L-vormige keukenopstelling3 slaapkamers (grootste aan de voorzijde bijna 20 m2)Achtertuin op het zuidwestenGemetselde garage/bergingEigen parkeerplaatsAlleen bestemmingsverkeer 
Aan de rand van waterrijk Enkhuizen verrijst het nieuwe woonproject Kadijken. Als onderdeel hiervan realiseert Bouwfonds Ontwikkeling 16 2 onder 1 kapwoningen, die worden gebouwd in een authentieke jaren 30 stijl.

Vanuit de tuin uw bootje in
Kadijken is een groen woonplan met veel ruimte voor de deur, op luttele minuten fietsen van het oude centrum van Enkhuizen. De woonwijk is omringd door water en de 16 woningen grenzen direct aan een brede sloot. U kunt dus direct vanuit de achtertuin in uw bootje stappen.

Op loopafstand vindt u de belangrijkste voorzieningen, zoals een winkelcentrum, 2 basisscholen en enkele sportverenigingen.

Enkhuizen
Enkhuizen is een van de mooie Zuiderzeestadjes, zoals de oevers van het IJsselmeer die meer kennen. De stad heeft zich ontwikkeld tot een echt watersportcentrum, met maar liefst 3 jachthavens voor de watersportliefhebbers. Maar Enkhuizen is ook erg geliefd om het oude centrum, met genoeg aanbod aan cultuur, winkels en horeca. Een bekende trekpleister is het Zuiderzeemuseum. Ook voor liefhebbers van bouwkunst valt er genoeg te beleven: bekende voorbeelden van mooie bouwwerken zijn de stadspoorten De Dromedaris en de Westpoort.

Naast historisch is Enkhuizen vooral gezellig. Tijdens de zomermaanden leeft het stadje volop. De kleine winkeltjes, sfeervolle cafés en gezellige restaurantjes trekken bezoekers tot ver in de omgeving.

Bereikbaarheid
Ondanks de landelijke ligging, is Enkhuizen prima bereikbaar. In slechts korte tijd bereikt u via de provinciale weg N506 de gezellige stad Hoorn. Via de N302 bereikt u ook binnen 20 minuten de autosnelweg A7.
 
Voor wie de auto wil laten staan, zijn er voldoende alternatieven. Bussen rijden geregeld, bovendien beschikt Enkhuizen over een eigen treinstation.


Omgeving
Kadijken

Share |
Info
Kaart
Keuring
Informatie aanvragen

Vraag gratis meer informatie aan:

Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Meer woningen
Meer woningen