Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Nieuwe Es Buurt, Enschede
Nieuwbouw:
Nieuwe Es Buurt, Enschede

Type: Koop
Plaats: Enschede
Aantal: 16
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 200.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Overijssel | Enschede
Info
Bouwnummers

In alle opzichten uniek!

In de Nieuwe Es Buurt ontwikkelt WOM De Laares 16 karakteristieke halfvrijstaande 2-laagse twee-onder-een-kap-woningen met op het zuiden georiënteerde achtertuin (kavelgroottes variëren van 170 tot 190 m2). Deze woningen met een gebruiksoppervlakte van maar ...

Volledige omschrijving

In alle opzichten uniek!

In de Nieuwe Es Buurt ontwikkelt WOM De Laares 16 karakteristieke halfvrijstaande 2-laagse twee-onder-een-kap-woningen met op het zuiden georiënteerde achtertuin (kavelgroottes variëren van 170 tot 190 m2). Deze woningen met een gebruiksoppervlakte van maar liefst 95 m2 bieden volop mogelijkheden voor aanpassingen aan uw wensen. U kunt bijvoorbeeld de woonkamer uitbreiden met 1,20 of zelfs 2,40 meter. In combinatie met de uitbouw van de woonkamer kunt u eventueel ook nog de eerste verdieping uitbreiden. Ook een extra verdieping is zelfs mogelijk. Kortom, volop mogelijkheden!

Omgeving

De wijk De Laares ligt aan de noord-oost kant van Enschede. Omgeven door enerzijds het centrum en anderzijds de wijken 't Ribbelt en Stokhorst. De noordkant van de stad kenmerkt zich door haar goede bereikbaarheid via de A1.

Share |
Info
Kaart
Keuring
Informatie aanvragen

Vraag gratis meer informatie aan:

Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Meer woningen
Meer woningen