Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Twentse Es Tuin, Enschede
Nieuwbouw:
Twentse Es Tuin, Enschede

Type: Koop
Plaats: Enschede
Aantal: 5
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 267.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Overijssel | Enschede
Info
Bouwnummers

Deze karakteristieke 4 twee-onder-één-kap woningen en 1 vrijstaande woning zijn de laatste van het totaal van 36 tuinwoningen. Bij dit plan is de klassieke Saksische schoonheid gecombineerd met de hedendaagse uitstraling. Door de prachtige architectuur is er een sfeervolle eenheid tussen d...

Volledige omschrijving

Deze karakteristieke 4 twee-onder-één-kap woningen en 1 vrijstaande woning zijn de laatste van het totaal van 36 tuinwoningen. Bij dit plan is de klassieke Saksische schoonheid gecombineerd met de hedendaagse uitstraling. Door de prachtige architectuur is er een sfeervolle eenheid tussen de diverse typen verkregen.

De twee-onder-een-kapwoningen kennen de volgende indeling. Via de entree aan de zijkant van de woning komt u in de hal voorzien van trap en toilet. De hal is gelegen tussen de keuken en de woonkamer. De keuken is aan de tuinzijde gelegen en biedt direct toegang tot de tuin. De woonkamer is aan de straatzijde gelegen en is voorzien van grote raampartijen. De woningen hebben bovendien extra bergruimte in de woonkamer door de handige bergkast onder de trap.

 

Op de eerste verdieping  bevinden zich 3 ruime slaapkamers en een complete badkamer. Alle woningen hebben een heerlijke ruime zolder, welke vrij indeelbaar is.

 

De vrijstaande woning kent de volgende indeling. Via de entree aan de zijkant van de woning komt u in de hal voorzien van trap en toilet.De hal is gelegen tussen de keuken en de woonkamer. De keuken is aan de tuinzijde gelegen en biedt direct toegang tot de tuin. De woonkamer is aan de straatzijde gelegen en is voorzien van grote raampartijen. De woningen hebben bovendien extra bergruimte in de woonkamer door de handige bergkast onder de trap.


Om deze woningen aan te laten sluiten bij uw persoonlijke wensen worden diverse mogelijkheden aangeboden. Hierbij kunt u denken aan het uitbouwen van de woning aan de achterzijde of denk eens aan het indelen van de zolder met één of meerdere kamers. Op de eerste verdieping  bevinden zich 3 ruime slaapkamers en een complete badkamer. Alle woningen hebben een heerlijke ruime zolder, welke vrij indeelbaar is.

Koopsom vanaf € 267.500,- v.o.n.

Bijzonderheden:
- berging met carport of een garage
- ligging voorzijde aan groenstrook
- aansprekende architectuur met Saksische streek-elementen

Omgeving

-

Share |
Info
Kaart
Keuring
Informatie aanvragen

Vraag gratis meer informatie aan:

Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Meer woningen
Meer woningen