Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:De Driesprong Ermelo, Ermelo Powered by Niki
Nieuwbouw:
De Driesprong Ermelo, Ermelo

Type: Koop
Plaats: Ermelo
Aantal: 24
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 427.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Gelderland | Ermelo
Info
Wonen in Ermelo
Wie aan Ermelo denkt, denkt aan het gezonde buitenleven. Wat voor seizoen het ook is, de Veluwe laat zich in Ermelo van haar beste kant zien. Het dorp wordt omringd door paarse heidevelden, prachtige bossen en uitgestrekte wateren, waardoor het een heerlijke plek is o...

Volledige omschrijving
Wonen in Ermelo
Wie aan Ermelo denkt, denkt aan het gezonde buitenleven. Wat voor seizoen het ook is, de Veluwe laat zich in Ermelo van haar beste kant zien. Het dorp wordt omringd door paarse heidevelden, prachtige bossen en uitgestrekte wateren, waardoor het een heerlijke plek is om elke dag ontspannen thuis te komen.
  
Dorp met veelzijdig Veluws karakter
Landhuizen, parken, heidevelden en bossen, Ermelo is een dorp met een veelzijdig Veluws karakter. Op je vrije zaterdagmiddag kun je er heerlijk wandelen, fietsen of paardrijden. Onderweg tel je schapen, spot je everzwijnen of ontdek je de eeuwenoude sporen van een Romeins legerkamp. Vergeet ook het centrum van Ermelo niet, waar de straten worden gesierd door monumenten als De Oude Kerk, ’t Weitje en Molen De Koe. Je raakt hier nooit uitgekeken!

Volop voorzieningen
De Driesprong ligt in het hart van Ermelo. Het gezellige centrum bevindt zich op nog geen drie minuten fietsen, er zijn meerdere basisscholen en na een drukke dag kun je sporten bij een van de vele sportverenigingen of fitnesscentra.
Een stad bezoeken? Wanneer je in de auto stapt, sta je binnen een halfuur in Harderwijk, Amersfoort of Zwolle.

Omgeving
24 twee-onder-een-kapwoningen

Share |
Meer woningen
Meer woningen