Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Fluitenberg fase 2, Fluitenberg Powered by Niki
Nieuwbouw:
Fluitenberg fase 2, Fluitenberg

Type: Koop
Plaats: Fluitenberg
Aantal: 3
Soort: Vrije kavel
Prijs: € 258.750 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Drenthe | Fluitenberg
Info
Fluitenberg staat bekend als een natuurrijke en kindvriendelijke omgeving. Een plek waar je rust vindt, ruimte en recreatie. Waar het dorpsgevoel heerst. Met alle voorzieningen van Hoogeveen om de hoek en uitvalswegen vlakbij.
Aan de rand van Fluitenberg komt nieuwbouwbuurt De Vliethorst. Aan het ein...

Volledige omschrijving
Fluitenberg staat bekend als een natuurrijke en kindvriendelijke omgeving. Een plek waar je rust vindt, ruimte en recreatie. Waar het dorpsgevoel heerst. Met alle voorzieningen van Hoogeveen om de hoek en uitvalswegen vlakbij.
Aan de rand van Fluitenberg komt nieuwbouwbuurt De Vliethorst. Aan het eind van de Schuinedijk liggen zeven vrije kavels, die eerder in verkoop gingen. Een stukje verderop komen nu viertwee-onder-een-kapwoningen en zes rijwoningen beschikbaar, gelegen aan de Raatakkers.

Omgeving
Droom je van het bouwen van een eigen huis op een prachtige plek? Dan is dit jouw kans. De Vliethorst telt drie nieuwe vrije kavels met royale afmetingen, gelegen aan de rand van Fluitenberg. Een idyllisch dorpje op fietsafstand van Hoogeveen. Lange tijd heeft er maar één boerderij gestaan, tegenwoordig te...

Volledige omschrijving
Droom je van het bouwen van een eigen huis op een prachtige plek? Dan is dit jouw kans. De Vliethorst telt drie nieuwe vrije kavels met royale afmetingen, gelegen aan de rand van Fluitenberg. Een idyllisch dorpje op fietsafstand van Hoogeveen. Lange tijd heeft er maar één boerderij gestaan, tegenwoordig telt het dorp ongeveer 375 inwoners. Fluitenberg betekent letterlijk: heuvel begroeid met fluitenkruid. Een passende naam: je woont hier in een bosachtige omgeving met veel groen, water en natuur. Maak bijvoorbeeld een prachtige wandeling door Nationaal Park Dwingelderveld, of ontdek een van de vele fietsroutes over de glooiende heide. Er is altijd iets te doen.
 Van kavel tot droomhuisHet bestemmingsplan van De Vliethorst biedt veel mogelijkheden om jouw woonwensen te verwezenlijken. Zo mag je bijvoorbeeld tot maar liefst vijftig procent van de kavel bebouwen. Laat je met hulp van een architect een huis op maat ontwerpen? Of kies je voor een cataloguswoning? De keuze is aan jou.
Bij een cataloguswoning kies je uit een aantal basisontwerpen. Dat klinkt misschien heel standaard, maar dat is het allerminst. Vaak is het mogelijk om de woning aan te passen aan je eigen smaak en wensen. Doordat het basisontwerp al is bepaald, weet je van tevoren wat je krijgt. Bovendien kan de aannemer direct een prijsindicatie geven. Hierdoor heb je een goed beeld van de uiteindelijke kosten.

Heb je interesse in een bepaalde kavel? Geef dan direct je voorkeur door aan .

Share |
Meer woningen
Meer woningen