Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Hof van Gernere, Gaanderen
Nieuwbouw:
Hof van Gernere, Gaanderen

Type: Koop
Plaats: Gaanderen
Aantal: 6
Soort: Geschakeld
Prijs: € 258.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Gelderland | Gaanderen
Info

DEZE WONINGEN ZIJN INMIDDELS GEREALISEERD. ER ZIJN NOG TWEE PRACHTIGE WONINGEN TE KOOP. NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN BEZICHTIGINGSAFSPRAAK.

Direct in het centrum van Gaanderen tegenover winkelcentrum ’t Ganderije worden zeven appartementen en zes patiobungalows gerealiseerd in nieuw...

Volledige omschrijving

DEZE WONINGEN ZIJN INMIDDELS GEREALISEERD. ER ZIJN NOG TWEE PRACHTIGE WONINGEN TE KOOP. NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR EEN BEZICHTIGINGSAFSPRAAK.

Direct in het centrum van Gaanderen tegenover winkelcentrum ’t Ganderije worden zeven appartementen en zes patiobungalows gerealiseerd in nieuwbouwplan “Hof van Gernere”. 

Zes patiobungalows.
De patiobungalows kenmerken zich door veel lichtinval en een ruime binnentuin/patio. 
Koopsom vanaf € 258.000,- v.o.n. 

Globale indeling patiobungalow : entree, meterkast, toilet met fonteintje, inpandige berging met buitendeur. Ruime woonkamer met halfopen keukenhoek en openslaande tuindeuren naar patio. Twee slaapkamers, waarvan grote slaapkamer met openslaande tuindeuren naar patio. Badkamer met dubbele wastafel, douchehoek en tweede toilet. Parkeergelegenheid op eigen terrein. 

Architect Sander Giesen (Sander Giesen Architectuur Doetinchem) heeft op verzoek van Esselink Vastgoed het nieuwbouwplan “Hof van Gernere” verder ontwikkeld. De opzet was om tegemoet te komen aan het verzoek vanuit de bewoners van Gaanderen om woningen te creëren geschikt voor alle leeftijdscategorieën. De grootste wens daarbij was “gelijkvloers te wonen”. 

Sander Giesen is hierin uitstekend geslaagd door een prachtig kleinschalig appartementengebouw van zeven appartementen te creëren, dat tevens toegang geeft tot een beschutte en intieme woonomgeving van zes in een u-vorm gelegen patiowoningen. Deze combinatie van bebouwing hebben wij de naam “Hof van Gernere” meegegeven. 

De oudste historie van deze naam gaat terug naar de twaalfde eeuw waar voor het eerst de naam “Gernere” wordt gebruikt. Gernere is een samenstelling van Gér en Laar, hetgeen heuvelrij betekent. In de zeventiende eeuw werd dit verbasterd tot Gander en in de loop der tijd tot het huidige Gaanderen. 

Het nieuwbouwplan ligt direct in het centrum van Gaanderen tegenover winkelcentrum ’t Ganderije. Verder vindt u aan de Hoofdstraat een treinstation, ligt er bijna voor de deur een bushalte en wandelt u in vijf minuten naar het groene ontspanningsparkje De Doorbraak aan de Beekstraat. Er is parkeergelegenheid voor uw auto bij uw patiobungalow. In de directe omgeving is bovendien voldoende extra parkeergelegenheid. 

Neem contact met ons op voor uitgebreide verkoopdocumentatie.

Omgeving

Gaanderen ligt in de prachtige Achterhoek, dicht bij de Duitse grens, en valt onder de gemeente Doetinchem. Een landschappelijk gebied dat rijk is aan natuur en cultuur. Vanuit Gaanderen bent u zo in Doetinchem en steden als Arnhem en Oberhausen (A18 en A12). De oprit van de autosnelweg A18 - Doetinchem...

Volledige omschrijving

Gaanderen ligt in de prachtige Achterhoek, dicht bij de Duitse grens, en valt onder de gemeente Doetinchem. Een landschappelijk gebied dat rijk is aan natuur en cultuur. Vanuit Gaanderen bent u zo in Doetinchem en steden als Arnhem en Oberhausen (A18 en A12). De oprit van de autosnelweg A18 - Doetinchem Oost - is in slechts enkele minuten bereikbaar. 

Share |
Meer woningen
Meer woningen