Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Wolfseinder Erf, Geffen
Nieuwbouw:
Wolfseinder Erf, Geffen

Type: Koop
Plaats: Geffen
Aantal: 13
Soort: Geschakeld
Prijs: € 253.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Brabant | Geffen
Info

Wolfseinder Erf aan de Kloosterstraat te Geffen

Een eigentijdse nieuwbouwwoning in een stijl die teruggrijpt naar dertiger jaren.
De patiowoningen kennen het comfort van de 21e eeuw, maar worden uitgevoerd met jaren dertig stijlelementen, zoals het ambachtelijke timmerwerk, overstekken e...

Volledige omschrijving

Wolfseinder Erf aan de Kloosterstraat te Geffen

Een eigentijdse nieuwbouwwoning in een stijl die teruggrijpt naar dertiger jaren.
De patiowoningen kennen het comfort van de 21e eeuw, maar worden uitgevoerd met jaren dertig stijlelementen, zoals het ambachtelijke timmerwerk, overstekken en metselwerkdetails. Ook de ingetogen kleuren bruin, groen en rood passen in die sfeer.

De dertien modern vormgegeven geschakelde patiowoningen in Wolfseinder Erf zijn ruim van opzet. De woningen zijn volledig gelijkvloers en beschikken standaard over twee slaapkamers, een garage (soms met carport) en een ruime patio. Vanuit de woonkamer, keuken, badkamer en beide slaapkamers heeft u zicht op uw eigen binnentuin, waar u kunt ontspannen met een fijn boek of een goed glas wijn. Wolfseinder Erf is genieten van de privacy, vrijheid en luxe van een gelijkvloerse en onderhoudsvriendelijke woning met patiotuin. Heeft u behoefte aan meer ruimte voor bijvoorbeeld een hobbykamer, dan is een opbouw optioneel. Zeer compleet wonen, voor het leven!

De woningen worden luxe afgewerkt met vloerverwarming en een moderne keuken en badkamer, die u geheel naar eigen smaak kunt laten inrichten.

Bijzonderheden van Type A:
- standaard een zeer luxe en ruime woning
- gebruiksvriendelijke indeling
- moderne architectuur en warme uitstraling
- inpandige garage en oprit
- twee ruime slaapkamers
- derde slaapkamer mogelijk
- veel lichtinval en riante woonkamer
- open keuken met luxe keukeninrichting
- luxe badkamer afgewerkt met Villeroy & Boch douche, bad, wastafel en tweede toilet
- vanuit alle leefruimtes zicht op de patio
- mogelijkheid om badkamer te verplaatsen naar achterzijde woning en een inloopkast te creëren
- mogelijkheid om keuken uit te breiden door andere indeling bergruimte
- variant met gastenbadkamer
- levensloopbestendig (met ruim toilet en ruime verkeersruimten)

Type A :
- kavelgrootte varieert van circa 220 m2
- woning inhoud ca. 410 m3 inclusief garage

De woningen variëren in prijsklasse. U heeft al een woning van een koopsom van € 253.500,00 v.o.n. (incl. 21% BTW)

Omgeving

Natuur dichtbij
Als u van groen en wandelen houdt, bent u in Geffen ook aan het juiste adres. Het hele dorp is omgeven door prachtige natuur en akkervelden. In de directe omgeving kunt u genieten van een wandeling over het Ivo van Dinther pad of door de Geffense Bosjes. Daarnaa...

Volledige omschrijving

Natuur dichtbij
Als u van groen en wandelen houdt, bent u in Geffen ook aan het juiste adres. Het hele dorp is omgeven door prachtige natuur en akkervelden. In de directe omgeving kunt u genieten van een wandeling over het Ivo van Dinther pad of door de Geffense Bosjes. Daarnaast ligt de Geffense Plas, een door zandwinning ontstane recreatieplas. Geffen is dus echt een Brabants dorp, waar veel gezelligheid en groen te vinden is! Uw toekomstige woning word achter deze prachtige monumentale boerderij gebouwd.

 

Wonen in Geffen is genieten van rust, ruimte en het gezellige dorpse karakter. Geffen telt ca. 4.500 inwoners en is daarmee het grootste dorp binnen de gemeente Maasdonk. Kenmerkend voor het dorp zijn haar molens Zeldenrust en De Vlijt.
Geffen: Brabantse gezelligheid
Wie aan Geffen denkt, denkt aan het gezellige dorpsplein met de wekelijkse markt. Het centrum is van alle gemakken voorzien, zo is er onder meer een warme bakker, ambachtelijke slager, drogist en een supermarkt te vinden. Midden in het dorp staat het multifunctionele centrum ‘De Koppellinck’. Dit gebouw is het centrale ontmoetingspunt voor jong en oud. De vele verenigingen die Geffen rijk is, komen er bij elkaar. In ‘De Koppellinck’ is ook basisschool ‘De Wissel’ ondergebracht. Op sportief gebied staat Geffen bekend om z’n voetbalclub ‘Nooit Gedacht’, waar Ruud van Nistelrooij zijn voetbalcarrière is begonnen. Waar Geffen nog meer om bekend staat is: ‘Effe noar Geffe!’ Elk jaar, begin september, worden de straten omgetoverd tot een parcours waarlangs oude ambachten, kraampjes, boerderijdieren en verschillende muziekpodia te vinden zijn. Voor veel gezinnen is een bezoekje aan ‘Effe noar Geffe!’ een traditioneel Brabants dagje uit geworden.

Share |
Meer woningen
Meer woningen