Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:De Nieuwe Vlecke, Gorredijk Powered by Niki
Nieuwbouw:
De Nieuwe Vlecke, Gorredijk

Type: Koop
Plaats: Gorredijk
Aantal: 6
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 195.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Friesland | Gorredijk
Info
Zes nieuwe koopwoningen in Gorredijk: compleet, comfortabel, duurzaam, energiezuinig en betaalbaar. De verkoop start binnenkort.

Omgeving
De nieuwbouw eengezinswoningen van De Nieuwe Vlecke 2 liggen direct aan het park. Hier geniet je van een picknick of maak je een heerlijke avondwandeling. De perfecte locatie voor iedereen die houdt van een relaxt vakantiegevoel, maar die ook woongenot en een actief leven belangrijk vindt. Zo sta je met de...

Volledige omschrijving
De nieuwbouw eengezinswoningen van De Nieuwe Vlecke 2 liggen direct aan het park. Hier geniet je van een picknick of maak je een heerlijke avondwandeling. De perfecte locatie voor iedereen die houdt van een relaxt vakantiegevoel, maar die ook woongenot en een actief leven belangrijk vindt. Zo sta je met de fiets al binnen vijf minuten in het centrum van Gorredijk. Heerlijk wandelen langs de kade van de Brouwerswal, of groots winkelen aan het Rinsma modeplein. De keuze is aan jou. Ga je naar het werk? In een mum van tijd ben je met de auto op de A7 richting Heerenveen, Drachten of Groningen. Het is bovendien fijn thuis komen, want alle twee-onder-een-kapwoningen worden gebouwd met het .
Nieuwbouw en Nul-op-de-MeterDe woningen in De Nieuwe Vlecke 2 zijn erg goed geïsoleerd, perfect luchtdicht en voorzien van moderne installaties. De woningen zijn all-electric en hebben dus geen gasaansluiting. Dit is een weloverwogen stap richting de toekomst, omdat de gasvoorraad niet oneindig is. Bovendien komen  er zonnepanelen op het dak. De energie die daarmee wordt opgewekt is voldoende voor verwarming, ventilatie, verlichting en huishoudelijk gebruik van een gemiddeld gezin bij gemiddelde weersomstandigheden. Anders gezegd: het huis wekt evenveel energie op als het gebruikt. Aan het eind van het jaar staat de elektriciteitsmeter weer op nul. Bij bewust energieverbruik bespaar je een flink bedrag op je energierekening. Dat is mooi meegenomen, want een huis kopen is tenslotte al een hele investering.
Conclusie: met Nul-op-de-Meter zijn de woningen in De Nieuwe Vlecke 2 goed voor het milieu, goed voor de portemonnee, en een prima investering voor de toekomst. Oja, en je kan in aanmerking komen voor een .

Share |
Meer woningen
Meer woningen