Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:De Nieuwe Vlecke, Gorredijk Powered by Niki
Nieuwbouw:
De Nieuwe Vlecke, Gorredijk

Type: Koop
Plaats: Gorredijk
Aantal: 8
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 189.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Friesland | Gorredijk
Info
Aan de Vlecke in Gorredijk realiseert Van Wijnen 8 halfvrijstaande woningen. Alle woningen zijn ruim van opzet en staan op een royale kavel. Achter en naast de kavels is een brede gemeentelijke groenstrook. waardoor er veel afstand is tot de omliggende bebouwing en privacy gewaarborgd is. De architectuur i...

Volledige omschrijving
Aan de Vlecke in Gorredijk realiseert Van Wijnen 8 halfvrijstaande woningen. Alle woningen zijn ruim van opzet en staan op een royale kavel. Achter en naast de kavels is een brede gemeentelijke groenstrook. waardoor er veel afstand is tot de omliggende bebouwing en privacy gewaarborgd is. De architectuur is stijlvol met gebruik van hoogwaardige en onderhoudsarme materialen. De woningen zijn zo gepositioneerd dat je optimaal kunt genieten van je rust en je vrijheid. De woningen bieden veel ruimte, zowel in als om het huis.

Omgeving
De acht halfvrijstaande woningen hebben een zij-entree. De lichte, ruime woonkamer bevindt zich aan de straatzijde en de woonkeuken ligt aan de tuinzijde. Op de verdieping zijn drie ruime slaapkamers en een grote badkamer. De zolder is via een vaste trap te bereiken. Iedere woning heeft parkeergelegenheid ...

Volledige omschrijving
De acht halfvrijstaande woningen hebben een zij-entree. De lichte, ruime woonkamer bevindt zich aan de straatzijde en de woonkeuken ligt aan de tuinzijde. Op de verdieping zijn drie ruime slaapkamers en een grote badkamer. De zolder is via een vaste trap te bereiken. Iedere woning heeft parkeergelegenheid op eigen erf en een berging in de achtertuin. Voor alle woningen is er de mogelijkheid om een garage en/of bijkeuken bij te laten bouwen. De keuze is aan jou!

De woningen zijn in basis uitgevoerd met een roodbruine gevelsteen op een donkere plint en rode dakpan. Voor meer onderscheid kan je ook (samen met je nieuwe buren) kiezen voor een witte gevelsteen op een donkere plint met een antracieten dakpan.

Uiteraard worden de woningen ook extra duurzaam uitgevoerd. Een perfecte isolatie, vloerverwarming en zonnepanelen zijn standaard. De woningen worden gerealiseerd met zoveel mogelijk onderhoudsarme materialen. Zo zijn de kozijnen van kunststof, gebruiken we keramische pannen en zijn de goten en hemelwaterafvoeren van aluminium. De woningen in dit project voldoen aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Share |
Meer woningen
Meer woningen