Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:ZON Wonen - fase 1 -, Groningen
Nieuwbouw:
ZON Wonen - fase 1 -, Groningen

Type: Koop
Plaats: Groningen
Aantal: 9
Soort:
Prijs: € 185.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Groningen | Groningen
Info
ZON Wonen ligt in Paddepoel aan de Grote Beerstraat, vlakbij het centrum, het Noorderplantsoen en het winkelcentrum Paddepoel. ZON biedt u veel meer dan een woning met drie slaapkamers en een zolder alleen. Bij ZON heeft u de keuze uit verschillende plattegrond- en gevelin...

Volledige omschrijving
ZON Wonen ligt in Paddepoel aan de Grote Beerstraat, vlakbij het centrum, het Noorderplantsoen en het winkelcentrum Paddepoel. ZON biedt u veel meer dan een woning met drie slaapkamers en een zolder alleen. Bij ZON heeft u de keuze uit verschillende plattegrond- en gevelindelingen en opties. ZON bestaat uit 46 woningen.
De 1e fase van 9 woningen is nu in verkoop. De woningen worden ongeveer 130 m2 groot, verdeeld over twee woonlagen en een zolder. Daarbij horen een eigen tuin of terras en parkeren!

Voor de indeling van uw woning is er een ruime keuze! Er zijn verschillende begane grond plattegronden: trap in de woonkamer of in de gang, een kookeiland of juist veel ruimte voor een grote eettafel. Ook op de 1ste verdieping zijn vele opties mogelijk: één grote slaapkamer en een kleinere? Drie slaapkamers? Of een ligbad in de badkamer? Vloerverwarming? Het kan allemaal!

Share |
Info
Kaart
Keuring
Informatie aanvragen

Vraag gratis meer informatie aan:

Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Meer woningen
Meer woningen