Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Nieuw Frankenhuis, Haaksbergen Powered by Niki
Nieuwbouw:
Nieuw Frankenhuis, Haaksbergen

Type: Koop
Plaats: Haaksbergen
Aantal: 14
Soort: Rijwoning
Prijs: € 177.941 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Overijssel | Haaksbergen
Info
Nieuw Frankenhuis

Zou u willen wonen op een plek, waar u kunt genieten van rust en ruimte en waar u op een steenworp afstand bent van een levendig centrum? In een gezellige nieuwbouwwijk met mooie en ruime woningen? Binnenkort kan deze wens voor u realiteit worden. Direct aan de...

Volledige omschrijving
Nieuw Frankenhuis

Zou u willen wonen op een plek, waar u kunt genieten van rust en ruimte en waar u op een steenworp afstand bent van een levendig centrum? In een gezellige nieuwbouwwijk met mooie en ruime woningen? Binnenkort kan deze wens voor u realiteit worden. Direct aan de rand van het gezellige en levendige centrum van Haaksbergen wordt de wijk Nieuw Frankenhuis gerealiseerd. In de wijk worden comfortabele rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen, appartementen en patiowoningen gebouwd. De wijk is gelegen op loopafstand van het centrum, in de directe nabijheid van scholen, supermarkten, cafés, restaurants, openbaar vervoer en nog veel meer. Toekomstige bewoners zullen genieten van een mooie woonomgeving dicht bij vele voorzieningen. Wij heten u alvast welkom.

Situering Nieuw Frankenhuis
De wijk Nieuw Frankenhuis wordt direct aan de rand van het centrum van Haaksbergen gebouwd, gelegen in de hoek van de Lansinkstraat met de Werfheegde. In de wijk worden rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen, appartementen en patiowoningen gebouwd. Daarnaast worden ook door Woningcorporatie Domijn woningen gerealiseerd. Het wordt een vriendelijke en autoluwe wijk. De 16 appartementen en 8 patiowoningen worden in het hart van de wijk gebouwd. Hieromheen worden de 18 rijwoningen en de 20 twee-onder-een-kapwoningen gesitueerd. In de wijk worden zowel eigen parkeerplaatsen bij de woning als algemene parkeerplaatsen aangelegd. De wijk ligt centraal en in de directe nabijheid van vele voorzieningen. U wandelt in 5 minuten naar het kernachtige en pittoreske centrum van Haaksbergen, waar u alles vindt voor uw dagelijkse en minder dagelijkse boodschappen. Verder bent u binnen afzienbare tijd in Enschede of Hengelo.

Omgeving
Rijwoningen type Jordaan 

In Haaksbergen was textiefabriek ‘Jordaan’ een begrip. De fabriek van D. Jordaan & zonen was jarenlang de grootste werkgever van het dorp. Door het belang van textielfabriek Jordaan voor Haaksbergen is het gepast ook een woningtype in Nieuw Frankenh...

Volledige omschrijving
Rijwoningen type Jordaan 

In Haaksbergen was textiefabriek ‘Jordaan’ een begrip. De fabriek van D. Jordaan & zonen was jarenlang de grootste werkgever van het dorp. Door het belang van textielfabriek Jordaan voor Haaksbergen is het gepast ook een woningtype in Nieuw Frankenhuis naar hen te vernoemen. 

Rondom het groene middengebied van Nieuw Frankenhuis worden 18 rijwoningen van het type ‘Jordaan’ in twee blokken van 9 gebouwd. Door het toepassen van twee zogenaamde dwarskappen op elk blok, krijgen de gevels een speels karakter en wordt de individualiteit van de woningen duidelijk zichtbaar. De rijwoningen zijn praktisch ingedeeld en zeer geschikt voor zowel starters als gezinnen. 

De woning heeft op de begane grond een keuken, een woonkamer met een fraaie schuifpui aan de achtertuinzijde en op de eerste verdieping drie slaapkamers en een badkamer. De woningen zijn voorzien van vloerverwarming op zowel de begane grond als de eerste verdieping. De ruime zolder is in basis een open ruimte die geheel naar eigen wens kan worden ingericht. 

Type Jordaan beschikt over een ruime voor- en achtertuin. U kunt kiezen voor een woning met een achtertuin gesitueerd op het zuiden of op het oosten. Door het toepassen van een grote raampartij in de voorgevel en een fraaie schuifpui in de achtergevel, wordt aan beide zijden de tuin betrokken bij de woning.
Van de 4 hoekwoningen zijn er drie voorzien van parkeergelegenheid op eigen grond. Optioneel kan hier voor een garage worden gekozen. 

Voor deze woningen zijn diverse uitbreidingen en indelingsvarianten mogelijk, waardoor de woning geheel naar eigen wens kan worden aangepast. Zo kan er bijvoorbeeld worden gekozen voor een uitbouw, het plaatsen van een dakkapel en/of diverse aanpassingen in ramen en deuren.

Om u te helpen uw wensen te vervullen, kijken wij graag samen met u naar uw woning. 

Share |
Meer woningen
Meer woningen