Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Haanrade, Haanrade
Nieuwbouw:
Haanrade, Haanrade

Type: Koop
Plaats: Haanrade
Aantal: 16
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 166.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Limburg | Haanrade
Info

Wonen in stijl. Prachtig afgewerkt! Omsloten door groen en gelegen aan de westzijde van Haanrade ligt dit kleinschalige nieuwbouwproject met 16 woningen. De tweekappers hebben een karakteristieke uitstraling. De tweekleurige baksteen, het overstekende dak en de kenmerkende architectuur: deze woni...

Volledige omschrijving

Wonen in stijl. Prachtig afgewerkt! Omsloten door groen en gelegen aan de westzijde van Haanrade ligt dit kleinschalige nieuwbouwproject met 16 woningen. De tweekappers hebben een karakteristieke uitstraling. De tweekleurige baksteen, het overstekende dak en de kenmerkende architectuur: deze woningen passen volledig in het dorpse karakter en bieden u de gemakken van nieuwbouw. Sterk punt zijn de opties op de begane grond, de optie voor de garage en de mogelijkheid tot het laten plaatsen van een ligbad. Laat u verrassen!

Omgeving

Geniet van het buitenleven!

 

In dit " dorp"  gelegen in het dal ten noorden van Kerkrade, is het goed wonen. Haanrade geniet juist die voordelen die het leven aangenaam maken. De ligging nabij belangrijke uitvalswegen zorgt voor een goede bereikbaarheid richting Kerkr...

Volledige omschrijving

Geniet van het buitenleven!

 

In dit " dorp"  gelegen in het dal ten noorden van Kerkrade, is het goed wonen. Haanrade geniet juist die voordelen die het leven aangenaam maken. De ligging nabij belangrijke uitvalswegen zorgt voor een goede bereikbaarheid richting Kerkrade, Landgraaf en Heerlen.

 

De groene omheining wordt gevormd in de vorm van het Beerenbos, de bossen van Rolduc en het Wormdal. Hier kunt u heerlijk onthaasten middels een lange wandeling langs het fraaie natuurschoon zoals het grensriviertje de Worm. Kijkend naar de oostzijde van Haanrade zien we Herzogenrath (D). Naast haar zeer groene karakter is dit gezellige Duitse buurdorp een ware aanvulling op het toch al rijke winkelaanbod van Parkstad. Het winkelaanbod, de natuur en een gunstige ligging, vormgegeven binnen een sterk staaltje Limburgse setting: typisch Haanrade!

Share |
Meer woningen
Meer woningen