Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:De Delft Hoog & Laag, Haarlem Powered by Niki
Nieuwbouw:
De Delft Hoog & Laag, Haarlem

Type: Koop
Plaats: Haarlem
Aantal: 60
Soort: Appartement
Prijs: € 271.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Haarlem
Info
Plan "De Delft" is een ontwikkeling van

Omgeving
++Bezoek (op afspraak) de modelwoning !++
++Nog slecht 1 appartement te koop!++
++Profiteer nu van de mogelijkheden van het YMERE-ZEKER LABEL !++

Op een prachtige gelegen locatie aan de Delftlaan – de belangrijkste entreeroute in Haarlem Noord - worden in totaal 183 ap...

Volledige omschrijving
++Bezoek (op afspraak) de modelwoning !++
++Nog slecht 1 appartement te koop!++
++Profiteer nu van de mogelijkheden van het YMERE-ZEKER LABEL !++

Op een prachtige gelegen locatie aan de Delftlaan – de belangrijkste entreeroute in Haarlem Noord - worden in totaal 183 appartementen gerealiseerd over 6 woon”ensembles”. Samen met de architect van het plan, Marge Architecten uit Rotterdam, heeft Ymere er voor gekozen deze woongebouwen als losse, compacte gebouwen te ontwikkelen, waardoor er een doorkijkmogelijkheid ontstaat naar de groen omgeving van het plan. Bovendien krijgt ieder gebouw daardoor een eigen, uniek karakter.

Inmiddels is de bouw van in totaal 60 koopappartementen, verdeeld over twee woongebouwen, voltooid. Bij de uitwerking van deze prachtige appartementen is met name veel aandacht besteed aan de woonkwaliteit en het woongenot voor de toekomstige bewoners. Zo zullen nagenoeg alle appartementen beschikken over een eigen parkeerplaats in de halfverdiepte (en met de lift bereikbare) stallinggarage onder de woongebouwen. Hierdoor kunt u uw auto veilig en zonder zorgen parkeren.
Alle appartementen worden beschikken over een heerlijke buitenruimte in de vorm van een balkon of loggia. Afhankelijk van de situering van het appartement kunnen de bewoners hier optimaal genieten van het uitzicht, de zon of de prachtige omgeving.

Laatste appartement
Wilt u een kijkje nemen in het laatste appartement in dit schitterende plan? Maak dan snel een afspraak met de verkopende makelaars.  om alvast het fotoboek van de modelwoning te bekijken.

Share |
Meer woningen
Meer woningen