Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Kroonhof, Haarlem Powered by Niki
Nieuwbouw:
Kroonhof, Haarlem

Type: Koop
Plaats: Haarlem
Aantal: 4
Soort: Hoekwoning
Prijs: € 350.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Haarlem
Info
In één van de mooiste wijken van Haarlem komen 23 prachtige woningen. In de Koninginnebuurt aan de Schouwtjeslaan, op de grens met het Bosch en Vaart kwartier, worden 6 Herenhuizen, 1 riante bovenwoning en 16 Hofwoningen rond een groen hof gerealiseerd. Onder de woningen en het hof bevindt zich een stallin...

Volledige omschrijving
In één van de mooiste wijken van Haarlem komen 23 prachtige woningen. In de Koninginnebuurt aan de Schouwtjeslaan, op de grens met het Bosch en Vaart kwartier, worden 6 Herenhuizen, 1 riante bovenwoning en 16 Hofwoningen rond een groen hof gerealiseerd. Onder de woningen en het hof bevindt zich een stallinggarage met 44 parkeerplekken 3 motorplekken en 23 grote bergingen. Hier ligt ook meteen de uitzonderlijke kwaliteit van Kroonhof. De meeste bergingen kunnen namelijk optioneel door middel van een inpandige trap verbonden worden met de woning daarboven. Denkt u eens in: droog en veilig onder uw woning parkeren of uw fiets stallen en direct uw woning betreden!

Maar Kroonhof biedt veel meer. De woningen kunnen naar wens worden samengesteld. Zo kan de standaard woning worden aangepast met dakramen, plantenbakken, dakkapellen, ‘Franse’ balkons en alternatieve gevelpuien op de begane grond. Daarnaast wordt een grote mate van indelingsvrijheid en installatietechnische aanpassingen geboden.

Omgeving
De Hoek Hofwoningen zijn over 4 lagen verdeeld en zeer divers van opzet. Alle woningen beschikken over een privé terras bij de entree dat grenst aan het prachtige gezamenlijke hof. Daarnaast beschikken de woningen over een achtertuin die door middel van dubbel openslaande deuren valt te betreden. Ook hier ...

Volledige omschrijving
De Hoek Hofwoningen zijn over 4 lagen verdeeld en zeer divers van opzet. Alle woningen beschikken over een privé terras bij de entree dat grenst aan het prachtige gezamenlijke hof. Daarnaast beschikken de woningen over een achtertuin die door middel van dubbel openslaande deuren valt te betreden. Ook hier veel diversiteit waarbij de Hoek Hofwoning met bouwnummer 16 een achterom mogelijkheid heeft via het bestaande achterpad dat uitkomt op de Soestdijkstraat.

Voor de Hoek Hofwoningen met bouwnummer 6 en 7 is het optioneel mogelijk om de grote berging in de stallinggarage door middel van een inpandige trap te betrekken bij de woning. Denkt u eens in: droog en veilig onder uw woning parkeren of uw fiets stallen en direct uw woning betreden!

Door de bijzondere ligging van de woningen zijn ze allen verschillend van vorm met verrassende indelingen en mogelijkheden. De woonkamer en de keuken zijn standaard voorzien van vloerverwarming wat veel indelingsvrijheid en comfort biedt.

Op de verdiepingen is het mogelijk een tweede toilet te creëren of een extra slaapkamer of berging en uiteraard is de badkamer volledig naar wens in te richten.

Share |
Meer woningen
Meer woningen