Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Nantes, Hardenberg
Nieuwbouw:
Nantes, Hardenberg

Type: Koop
Plaats: Hardenberg
Aantal: 8
Soort: Rijwoning
Prijs: € 247.201 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Overijssel | Hardenberg
Info
Afbeeldingen

In Hardenberg worden door megahome.nl aantrekkelijke nieuwbouw woningen gerealiseerd. Elke woning in dit aantrekkelijke woongebied De Cirkel kan volop worden aangepast naar uw eigen woon-wensen. In de ontwerpen van de huizen is volop rekening gehouden met de stijl die past in deze populaire nieuwbouwwij...

Volledige omschrijving

In Hardenberg worden door megahome.nl aantrekkelijke nieuwbouw woningen gerealiseerd. Elke woning in dit aantrekkelijke woongebied De Cirkel kan volop worden aangepast naar uw eigen woon-wensen. In de ontwerpen van de huizen is volop rekening gehouden met de stijl die past in deze populaire nieuwbouwwijk. In Overijssel niet langer op zoek naar bordjes "te koop"? megahome.nl heeft voor u precies het juiste antwoord: woning met ruime kavel te koop. Het volledige aanbod van woningen in de verkoop vindt u op onze site.

In dit nieuwbouw plan De Cirkel Hardenberg worden 82 huizen aangeboden. Het bestaat in totaal uit 16 woning ontwerpen. Wij gaan graag met u in gesprek hoe we uw woonwensen kunnen realiseren in uw nieuw huis.

megahome.nl is een Twents familiebedrijf met als thuisbasis Almelo. Het gehele proces van ontwerp tot oplevering wordt in eigen beheer uitgevoerd. De bouw van de woningen gebeurt nog echt traditioneel. megahome.nl niet alleen een civieltechnische afdeling, maar ook stedenbouwkundigen, BNA-architecten, een team van bouwkundige tekenaars, een afdeling marketing en eigen kopersbegeleiders in huis. Deze laatsten vormen uw vaste aanspreekpunt tijdens het hele koop- en bouwproces. Als u vragen heeft of als u een vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek wenst, dan staan zij voor u klaar, óók â??s avonds en op zaterdagen. Uiteraard kunt u hiervoor ook bij de door ons geselecteerde makelaar terecht.

Omgeving

megahome.nl realiseert in Hardenberg 8 nieuwbouw woningen van het type .

Realiseer in het prachtige Overijssel, in het plan De Cirkel, uw eigen droom woning. De start verkoop voor deze nieuwbouw woningen is inmiddels geweest. De huizen van dit woning ontwerp zijn Herenhuis woningen. Elk huis ...

Volledige omschrijving

megahome.nl realiseert in Hardenberg 8 nieuwbouw woningen van het type .

Realiseer in het prachtige Overijssel, in het plan De Cirkel, uw eigen droom woning. De start verkoop voor deze nieuwbouw woningen is inmiddels geweest. De huizen van dit woning ontwerp zijn Herenhuis woningen. Elk huis wordt op een zeer ruime kavel aangeboden. De grootste kavel is maar liefst 310 m2.Van het type Nantes is er nog 1 te koop.

Het woningontwerp Nantes heeft drie woonlagen en een zolder. De grootste woning van het ontwerp Nantes heeft 6 kamers en 1 badkamer. megahome.nl biedt u dus comfortabel wonen in een ruim opgezette nieuwbouw woning in Hardenberg.

Door de jaren heen heeft megahome.nl vele woonwensen gerealiseerd. Wij laten ook graag uw woonwens in vervulling gaan en bieden u daarom volop keuzevrijheid bij het indelen van uw woning! Misschien wordt 1 van de huizen in Hardenberg wel uw nieuwe thuis.

Er kunnen door megahome.nl al meerwerkopties gekozen zijn. Houd u hiermee rekening bij voorbeeld het vergelijken van prijzen. Of en welke meerwerkopties er zijn gekozen kunt u op de website van vinden

Share |
Afbeeldingen
Impressie 1: Nantes, Hardenberg Impressie 2: Nantes, Hardenberg Impressie 3: Nantes, Hardenberg
Info
Kaart
Keuring
Informatie aanvragen

Vraag gratis meer informatie aan:

Geslacht
Voorletters
Tussenvoegsels
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
E-mail
Meer woningen
Meer woningen