Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Slotgraven, Hardenberg Powered by Niki
Nieuwbouw:
Slotgraven, Hardenberg

Type: Koop
Plaats: Hardenberg
Aantal: 16
Soort: Appartement
Prijs: € 288.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Overijssel | Hardenberg
Info
Groen, rustig en toch hartje stad. Dat is Slotgraven, een nieuw woonbuurtje midden in het centrum van Hardenberg. Een plek waar kinderen veilig kunnen spelen en waar je heerlijk thuiskomt na een drukke dag.  Slotgraven telt straks 48 koopwoningen. Je kunt kiezen uit verschillende typen. Wil je ruim wonen m...

Volledige omschrijving
Groen, rustig en toch hartje stad. Dat is Slotgraven, een nieuw woonbuurtje midden in het centrum van Hardenberg. Een plek waar kinderen veilig kunnen spelen en waar je heerlijk thuiskomt na een drukke dag.  Slotgraven telt straks 48 koopwoningen. Je kunt kiezen uit verschillende typen. Wil je ruim wonen met plek voor het hele gezin? Dan is een geschakeld herenhuis, een halfvrijstaande woning of een rijwoning misschien iets voor jou. Woon je liever gelijkvloers? Dan ben je in appartementengebouw De Slotwachter op je plek. Het ontwerp van alle woningen is stads en modern: helemaal van nu. De negentien appartementen in De Slotwachter behoren tot fase I en zijn nu in verkoop. Ze variëren in grootte en hebben verschillende buitenruimten. De appartementen zijn levensloopgeschikt, bijna energieneutraal en gasloos. Daarmee is De Slotwachter het eerste gasloze appartementengebouw van Hardenberg.

Omgeving
De Slotwachter verrijst op de hoek van de Witte de Withstraat en de Bruchterweg. Het eerste gasloze appartementengebouw van Hardenberg springt in het oog en is straks de entree van het stadscentrum. De Slotwachter bestaat uit zes woonlagen en telt negentien appartementen. Vanaf de bovenste verdiepingen heb...

Volledige omschrijving
De Slotwachter verrijst op de hoek van de Witte de Withstraat en de Bruchterweg. Het eerste gasloze appartementengebouw van Hardenberg springt in het oog en is straks de entree van het stadscentrum. De Slotwachter bestaat uit zes woonlagen en telt negentien appartementen. Vanaf de bovenste verdiepingen heb je prachtig uitzicht over Hardenberg, het park in Slotgraven of kijk je richting rivier de Vecht. 

Drie typen appartementen
Je kunt kiezen uit drie typen appartementen: twee penthouses op de vijfde verdieping, een appartement op de begane grond en zestien appartementen verdeeld over de tussenliggende etages.  

De appartementen op de eerste tot en met de vierde verdieping zijn elk bijna 100 vierkante meter groot en hebben twee slaapkamers. De woonkamer en keuken vormen samen een ruimte. Vanuit de woonkamer kom je op het ruime balkon. De appartementen hebben daarnaast een badkamer, een apart toilet en een bijkeuken waar je spullen kunt bergen en witgoed kwijt kunt.

Share |
Meer woningen
Meer woningen