Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Wonen in de Cirkel - 4 rijwoningen, Hardenberg Powered by Niki
Nieuwbouw:
Wonen in de Cirkel - 4 rijwoningen, Hardenberg

Type: Koop
Plaats: Hardenberg
Aantal: 2
Soort: Rijwoning
Prijs: € 219.500 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Overijssel | Hardenberg
Info
Marslanden is de jongste woonwijk van Hardenberg en breidt binnenkort stevig uit. Je woont er in een complete, eigentijdse en veelzijdige wijk in de directe omgeving van veel groen en water.

De fraaie woningen worden in een eigentijds en onderscheidend ontwerp sleutelklaar gebouwd met hoogwaardi...

Volledige omschrijving
Marslanden is de jongste woonwijk van Hardenberg en breidt binnenkort stevig uit. Je woont er in een complete, eigentijdse en veelzijdige wijk in de directe omgeving van veel groen en water.

De fraaie woningen worden in een eigentijds en onderscheidend ontwerp sleutelklaar gebouwd met hoogwaardige materialen en met oog voor detail. Er is daarnaast eigen inbreng mogelijk inzake indeling en uitvoering. In basis wordt deze mooie twee-onder-éénkapwoning opgeleverd met drie slaapkamers, een zolder en een aangebouwde garage. De woningen worden opgeleverd inclusief vloerverwarming op de begane grond en pv-zonnepanelen op het dak.

De wijk heeft de nodige voorzieningen en winkels. Bovendien liggen het centrum van Hardenberg en de woonboulevard op loopafstand. De wijk Marslanden wordt in noordelijke richting uitgebreid. Het uitbreidingsgebied van Marslanden ligt aan de noordkant van de bestaande woonwijk, tussen de Collendoornerdijk, de Havezateweg, de Eugenboersdijk en de N34.

In de woonwijk Marslanden zijn de afgelopen jaren al circa 1.200 woningen gebouwd. Om te zorgen dat er voldoende nieuwe woningen zijn voor verschillende doelgroepen, wordt de wijk Marslanden richting het noorden uitgebreid. Het betreft de ontwikkeling van de deelgebieden De Cirkel en Marshoogte, waar in totaal ruimte is voor circa 400 woningen. Ongeveer de helft hiervan wordt gebouwd in deelgebied De Cirkel.

Deelgebied De Cirkel ligt aan de noordoostkant van de Van Coeverdenstraat en grenst aan de bestaande woningen in Marslanden. De komende twee tot drie jaar worden hier circa 190 woningen gebouwd. Op de indicatieve verkavelingsschets is te zien waar de woningen gebouwd kunnen worden.

In Marslanden is het prettig wonen. Spelende kinderen en vriendelijke inwoners geven je een dorps gevoel. Omzien naar elkaar is er heel gewoon. Je voelt zich er al snel thuis!

Omgeving
Vier ruime rijwoningen
De vier rijwoningen van Wonen in de Cirkel zijn aangename woningen met ruimte voor het hele gezin. De begane grond is zelfs uit te breiden met een aanbouw voor nog meer leefruimte. Op de eerste verdieping liggen drie slaapkamers. De zolder, met eventueel een da...

Volledige omschrijving
Vier ruime rijwoningen
De vier rijwoningen van Wonen in de Cirkel zijn aangename woningen met ruimte voor het hele gezin. De begane grond is zelfs uit te breiden met een aanbouw voor nog meer leefruimte. Op de eerste verdieping liggen drie slaapkamers. De zolder, met eventueel een dakkapel, bevindt zich op de tweede verdieping. De rijwoningen worden elk voorzien van pv-zonnepanelen op het dak en vloerverwarming op de begane grond.

Kwaliteit zit in de details
De rijwoningen en twee-onder-een-kapwoningen van Wonen in de Cirkel krijgen een moderne jarendertigstijl. Kenmerkend voor deze stijl zijn robuuste rode stenen en lage dakoverstekken. Elk huis krijgt een fijne, lichte woonkamer met een open of halfopen keuken. Met drie slaapkamers en een zolder, bieden ze ruimte voor het hele gezin.

Indeling en afwerking volgens eigen woonwensen
Natuurlijk wil je wonen in een huis dat écht bij je past. Architecten en interieurdesigners hebben zich daarom verdiept in de levensstijlen van verschillende groepen mensen. Aan de hand daarvan hebben ze vindingrijke inspiratieplattegronden samengesteld. Laat je inspireren en ontdek de ideale indeling voor jouw huis.

Share |
Meer woningen
Meer woningen