Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Hollands Huis, Hardinxveld-Giessendam Powered by Niki
Nieuwbouw:
Hollands Huis, Hardinxveld-Giessendam

Type: Koop
Plaats: Hardinxveld-Giessendam
Aantal: 3
Soort: Vrijstaand
Prijs: € 549.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten
Info
LEKKER LANDELIJK WONEN IN DE BLAUWE ZOOM
78 heerlijke woningen in een dorps buurtje
Wonen wordt genieten in De Blauwe Zoom. De nieuwste wijk van Hardinxveld-Giessendam. Het is er rustig en groen, kinderen kunnen er eindeloos spelen en alle voorzieningen vindt u om de hoek. En dan...

Volledige omschrijving
LEKKER LANDELIJK WONEN IN DE BLAUWE ZOOM
78 heerlijke woningen in een dorps buurtje
Wonen wordt genieten in De Blauwe Zoom. De nieuwste wijk van Hardinxveld-Giessendam. Het is er rustig en groen, kinderen kunnen er eindeloos spelen en alle voorzieningen vindt u om de hoek. En dan de woningen die AM er gaat ontwikkelen. We hebben ze Hollands Huis genoemd. Omdat ze authentiek Hollands zijn, maar tegelijkertijd eigentijds duurzaam en comfortabel. Met volop leefruimte en grote tuinen. Betaalbaar, compleet en van alle gemakken voorzien. In een Hollands Huis komt u straks echt thuis.

Omgeving
Deze royale vrijstaande woning van het type Jan Steen is 6,54 meter breed en heeft een woonoppervlak van maar liefst 168 m2. Via de statige zij-entree betreedt u de ruime doorloop naar de half open keuken of living. De riante tuin aan het water betreedt u via de dubbele openslaande deuren van de woonkeuken...

Volledige omschrijving
Deze royale vrijstaande woning van het type Jan Steen is 6,54 meter breed en heeft een woonoppervlak van maar liefst 168 m2. Via de statige zij-entree betreedt u de ruime doorloop naar de half open keuken of living. De riante tuin aan het water betreedt u via de dubbele openslaande deuren van de woonkeuken.
 
Op de eerste verdieping zijn standaard vier ruime slaapkamers en de tweede verdieping is ook zeer ruim. Door de vele indelingsvarianten kunt u deze woning geheel naar uw eigen woonwensen indelen. Ideaal toch? De woning heeft een vrijstaande garage en daarnaast zijn er twee parkeerplekken op eigen erf. Een enkele woning van type woning Jan Steen heeft standaard een erker.
 
De vrijstaande woningen zijn zeer fraai gelegen op ruime kavels aan het water.Bezoekers kunnen parkeren op de openbare parkeerplaatsen en de kinderen kunnen spelen in de dichtbij gelegen speeltuin die door de gemeente wordt aangelegd.
 
  • Woonkamer van circa 28 m2 en half open keuken van circa 26 m2
  • Vloerverwarming op de begane grond
  • Vier slaapkamers op de eerste verdieping van circa 8, 9, 10 en 16 m2
  • Separaat tweede toilet op de eerste verdieping
  • Vrij indeelbare tweede verdieping van circa 42 m2
  • Inclusief keuken, tegelwerk en sanitair
  • Binnenmaat 6,2 meter breed en 11,4 meter diep
  • Diverse indelingsvarianten en uitbreidingsopties mogelijk
  • Standaard met zonnepanelen op het dak
  • Vrijstaande garage
  • Tuin rondom het huis
  • Riante kavel van gemiddeld circa 382 tot 412 m2

Opbouw van de koopsom
In het nieuwbouwproject Hollands Huis bestaat de prijs van de woningen uit 4 belangrijke delen. Heeft u over een tijdje een huis in deze nieuwe wijk in Hardinxveld-Giessendam gekocht, dan krijgt u voor elk van deze delen gedurende de bouw aparte facturen. Lees meer over de opbouw van de koopsom op: .

Share |
Meer woningen
Meer woningen