Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Assumerhof - 52 woningen, Heemskerk Powered by Niki
Nieuwbouw:
Assumerhof - 52 woningen, Heemskerk

Type: Koop
Plaats: Heemskerk
Aantal: 2
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 526.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Heemskerk
Info
Tussen de hoftuin van slot Assumburg, de Tolweg en de Communicatieweg
verrijst een ambitieus project. Een landgoed met 52 statige huizen die architectonisch bij elkaar passen, maar toch wezenlijk verschillen.

De huizen wijken af van de standaard en zijn gemaakt voor bewoners die op zoek zi...

Volledige omschrijving
Tussen de hoftuin van slot Assumburg, de Tolweg en de Communicatieweg
verrijst een ambitieus project. Een landgoed met 52 statige huizen die architectonisch bij elkaar passen, maar toch wezenlijk verschillen.

De huizen wijken af van de standaard en zijn gemaakt voor bewoners die op zoek zijn naar een royale woning met veel leefruimte, zowel binnen als buiten. Assumerhof is een plan dat symmetrisch perfect is, met een grootse entree voor haar bewoners en bijna autoluwe straten.

Met één ingang en brede lanen gaat het project nagenoeg naadloos over in de omliggende omgeving. De barokke structuur en de architectonische details verwijzen naar het nabijgelegen park en slot Assumburg. Wanneer u voor Assumerhof kiest, kiest u voor veel ruimte. Voor wonen in de grootste en breedste zin van het woord.

Omgeving
Type 2/3, twee keer uitbouw in gevel, dakkapel aan zijkant
Een woning in een intieme woonomgeving. Bent u op zoek naar geborgenheid en rust in een huis van een hoog architectonisch niveau? Wilt u veel leefruimte, indelingsmogelijkheden en een bijzondere tuin aan het water? Bent u ook ...

Volledige omschrijving
Type 2/3, twee keer uitbouw in gevel, dakkapel aan zijkant
Een woning in een intieme woonomgeving. Bent u op zoek naar geborgenheid en rust in een huis van een hoog architectonisch niveau? Wilt u veel leefruimte, indelingsmogelijkheden en een bijzondere tuin aan het water? Bent u ook nog eens op zoek naar een woonomgeving die volledig is afgestemd op haar bewoners. Dan is deze geschakelde woning u op het lijf geschreven. De twee-onder-één-kapwoning voldoet aan bovenstaande criteria en biedt de toekomstige bewoners een plek om nooit meer weg te willen.

Deze twee-onder-één-kapwoning heeft bijzonder veel ramen die voor extra veel licht in huis zorgen. De uitbouw in de voorgevel geeft de woning een authentieke uitstraling evenals de witte stenen die als kader rondom zijn gebruikt. Ook bij deze woning zorgt de symmetrie voor een rustig beeld zoals de identieke garages en dakkapel aan de zijkant van de woning. Aan de achterkant van de woning kijkt de dakkapel uit over de tuin en het water.

De garage heeft voldoende bergingsruimte en is aan de woning gebouwd. Ook op de oprit is eventueel nog ruimte voor een tweede auto. De entree bevindt zich aan de zijgevel, maar u kunt ook via de garage uw woning betreden. De tuin aan het water kunt u behalve buiten ook binnenskamers bewonderen vanuit de royale woonkamer. De openslaande deuren leiden naar de tuin die per woning in afmeting verschilt. De keuken ligt aan de voorkant van de woning en wordt in de uitbouw geplaatst waardoor u meer indelingsmogelijkheden heeft. In het midden van de lange woonkamer kunt u een grote eettafel met comfortabele stoelen plaatsen.

Ook de bovenliggende verdiepingen zijn ruimtelijk opgezet. De luxe bad kamer met dubbele wastafel, bad en douche bevindt zich op de eerste verdieping. Evenals het tweede toilet, twee slaapkamers en de extra grote ouderslaapkamer die profiteert van de speelse uitbouw. De tweede verdieping geeft u nog meer indelingsmogelijkheden. Hier vindt u een ruime berging en nog twee grote kamers.

Share |
Meer woningen
Meer woningen