Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Assumerhof - 52 woningen, Heemskerk Powered by Niki
Nieuwbouw:
Assumerhof - 52 woningen, Heemskerk

Type: Koop
Plaats: Heemskerk
Aantal: 8
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 487.900 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Heemskerk
Info
Ervaar de luxe van een huis in Assumerhof!

Indrukwekkende lanen, Slot Assumburg met het park en mooie waterparijen vormen het toneel van Assumerhof: een nieuw woonplan dat ruimte biedt aan 52 statige villa's ontworpen in Victoriaans...

Volledige omschrijving
Ervaar de luxe van een huis in Assumerhof!

Indrukwekkende lanen, Slot Assumburg met het park en mooie waterparijen vormen het toneel van Assumerhof: een nieuw woonplan dat ruimte biedt aan 52 statige villa's ontworpen in Victoriaanse stijl door Krier en Kohl Architecten. De meeste woningen zijn al gerealiseerd en bewoond en nu brengen we de laatste 12 villa's in drie varianten in verkoop.

Geïnspireerd op een van Nederlands bekendste interieurontwerpers, Marcel Wolterinck, laten wij u zien dat de indelings- en inrichtingsmogelijkheden eindeloos zijn en op een simpele manier zoveel luxe en comfort toevoegen aan een toch al prachtig huis.

De rijkdom van Heemskerk
De rijke geschiedenis van het ideaal gelegen Heemskerk heeft zijn sporen nagelaten. Om te beginnen bij het eeuwenoude Slot Assumburg, dat voorheen een adellijk verblijf was en tegenwoordig dienst doet als feestlocatie en hotel. Met ringgracht, torentjes en een ophaalbrug, dit is zoals een kasteel hoort te zijn. Tel daar de in volle glorie herstelde kasteeltuin bij op en u begrijpt warom deze locatie zo populair is bij bruidsparn, toeristen en bewoners van Heemskerk en omstreken. en ook het centrum heeft een gezelig oud hart met mooie monumentale panden die Heemskerk karakter geven. Hier kunt u winkelen, boodschappen doen, lekker lunchen of 's avonds uitgebreid dineren in één van de in de omgeving gelegen sterrenrestaurants.

Dagje duinstruinen
Slechts door het Noord-Hollands duinreservaat gescheiden van het strand en zo dichtbij de Heemskerkse golfclub dat u het gejuich van een 'hole-in-one' kunt horen. Daar ligt Assumerhof. En met de indrukwekkende kasteeltuin van Slot Assumburg en park Assumburg als uw "achtertuin"woont u hier absoluut op een van de mooiste plekjes van Heemskerk. Wie er graag op uit trekt, is hier ook op zijn plek. De parken nodign uit tot en heerlijke wandeling en het Noord-Hollands duinreservaat verleidt menig bewoner tot een dagje duinstruinen, misschien wel eindigend met de voeten in het verkoeldende water van de Noordzee. Verder kent Heemskerk een rijk verenigingsleven, van voetbal tot tennis, van paadrijden tot golf. U heft het hier voor het kiezen.

Om het u gemakkelijk te maken
Leven is meer dan alleen maar het invullen van vrije tijd. Wonen en leven betekent ook het geregel rondom 'de waan van de dag'. Boodschappen doen, kinderen naar school, sportclubs en muziekles, werken en ga zo maar door. Fijn toch, als u de reistijd tot een minimum kan beperken. Woont u in Assumerhof, dan profitieert u van het gemak van alles bij de hand. Goed aangeschreven basisscholen, de supermarkt, huisarts en sportschool.

Midden in het leven
Bewoners van Heemskerk hebben het getroffen. Geografisch gezien ligt de plaats ideaal: net even buiten de stadse drukte, maar wel zo dichtbij diverse belangrijke steden, dat u er dagelijks gebruik van kunt maken. Binnen een straal van dertig kilometer vindt u Amsterdam, Alkmaar , Zaandam, Haarlem en Schiphol.

Ten voeten
Wanneer u besluit de auto en dagje te laten staan, kunt u hier ook prima uit de voeten. De gezellige winkelkern van Heemskerk ligt op nog geen zeven minuten fietsafstand en de trein dit stopt op treinstation Heemskerk, brengt u direct naar station Amsterdam Centraal.


Uw villa op dit landgoed
In Park Assumburg / Oud Haerlem verrijst een ambitieus woonplan. De indrukwekkende locatie, de architectuur van de woningen, de riante opzet van het plan en de rijke historie van het gebied dragen er aan bij dat Assumerhof straks kan worden gezien als het neusje van de zalm. Een prachtig landgoed met statige huizen die architectonisch perfect bij elkaar passen en toch wezenlijk van elkaar verschillen. Ook in deze types is er nog veel mogelijk om de woning ' eigen' te maken.
Omgeving

U bent op zoek naar een fraai vormgegeven woning. Een woning met een robuuste en tegelijkertijd chique uitstraling. U wilt graag wonen in een leuke woonomgeving, op een plek waar gelijkgestemden wonen. Daar waar uw kinderen nog veilig op straat kunnen spelen en u in alle rust een boe...

Volledige omschrijving

U bent op zoek naar een fraai vormgegeven woning. Een woning met een robuuste en tegelijkertijd chique uitstraling. U wilt graag wonen in een leuke woonomgeving, op een plek waar gelijkgestemden wonen. Daar waar uw kinderen nog veilig op straat kunnen spelen en u in alle rust een boek in de tuin lest. U wilt een vrij uitzicht, een tuin en een woning met karakter. U wilt veel leefruimte en voldoende indelingsmogelijkheden. Deze twee-onder-één-kapwoning bundelt al uw wensen. Hier kunt u optimaal leven en wonen. Werken en ontspannen.

De twee-onder-één-kapwoning heeft een herkenbare uitbouw aan de straatzijde. Het stoere wit met de roodbruine lijnen en roomwitte kozijnen vormt samen een krachtig geheel. De hoge ramen zorgen in het hele huis voor bijzonder veel lichtinval.

De garage is aan de woning gebouwd en geeft u extra bergingsruimte. Via de garage kunt u de woning inlopen of u kiest voor de entree aan de zijgevel. De oprit is ruim opgezet en geeft u de gelegenheid een extra auto te parkeren. De grote woonkamer kijkt uit over uw tuin die via de openslaande deuren is te bereiken. De keuken is praktisch opgezet en ligt aan de straatkant. Halverwege de woonkamer en keuken kunt u een grote tafel plaatsen. De ruimtelijke opzet van de woning vindt u ook op de eerste verdieping terug. Daar is ook de badkamer die luxe en comfortabel is uitgevoerd met 2e toilet, wastafel, ligbad en douche. Een berging, twee slaapkamers en de ouderslaapkamer vindt u eveneens op de eerste verdieping. De tweede verdieping geeft u nog meer indelingsmogelijkheden. Hier vindt u een ruime berging en nog twee grote kamers.

 • Bouwnummers getekend : 3, 5, 7 en 9
 • Bouwnummers 4, 6, 8 en 10
 • Woonoppervlakte circa 183 - 186 m2
 • Kaveloppervlakte circa 292 - 381 m2
 • 5 slaapkamers
 • Sanitair Villeroy & Boch
 • Tweede badkamer mogelijk
 • Vloerverwarming op de begane grond
 • Houten binnenkozijnen
 • Parkeren op eigen terrein
 • Garage vanuit huis te bereiken

Share |
Meer woningen
Meer woningen