Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Assumerhof - 52 woningen, Heemskerk Powered by Niki
Nieuwbouw:
Assumerhof - 52 woningen, Heemskerk

Type: Koop
Plaats: Heemskerk
Aantal: 2
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 442.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Heemskerk
Info
Tussen de hoftuin van slot Assumburg, de Tolweg en de Communicatieweg
verrijst een ambitieus project. Een landgoed met 52 statige huizen die architectonisch bij elkaar passen, maar toch wezenlijk verschillen.

De huizen wijken af van de standaard en zijn gemaakt voor bewoners die op zoek zi...

Volledige omschrijving
Tussen de hoftuin van slot Assumburg, de Tolweg en de Communicatieweg
verrijst een ambitieus project. Een landgoed met 52 statige huizen die architectonisch bij elkaar passen, maar toch wezenlijk verschillen.

De huizen wijken af van de standaard en zijn gemaakt voor bewoners die op zoek zijn naar een royale woning met veel leefruimte, zowel binnen als buiten. Assumerhof is een plan dat symmetrisch perfect is, met een grootse entree voor haar bewoners en bijna autoluwe straten.

Met één ingang en brede lanen gaat het project nagenoeg naadloos over in de omliggende omgeving. De barokke structuur en de architectonische details verwijzen naar het nabijgelegen park en slot Assumburg. Wanneer u voor Assumerhof kiest, kiest u voor veel ruimte. Voor wonen in de grootste en breedste zin van het woord.

Omgeving
Type 4, aangrenzende uitbouw in gevel, dakkapel aan zijkant
U bent op zoek naar een fraai vormgegeven woning. Een woning met een robuuste en tegelijkertijd chique uitstraling. U wilt graag wonen in een leuke woonomgeving, op een plek waar gelijkgestemden wonen. Daar waar uw kinderen n...

Volledige omschrijving
Type 4, aangrenzende uitbouw in gevel, dakkapel aan zijkant
U bent op zoek naar een fraai vormgegeven woning. Een woning met een robuuste en tegelijkertijd chique uitstraling. U wilt graag wonen in een leuke woonomgeving, op een plek waar gelijkgestemden wonen. Daar waar uw kinderen nog veilig op straat kunnen spelen en u in alle rust een boek in de tuin leest. U wilt een vrij uitzicht, een tuin én een woning met karakter. U wilt veel leefruimte en voldoende indelingsmogelijkheden. Deze twee-onder-één-kapwoning bundelt al uw wensen. Hier kunt u optimaalleven en wonen. Werken en ontspannen.

De twee-onder-één-kapwoning heeft een herkenbare uitbouw aan de straatzijde. Het stoere wit met de roodbruine lijnen en roomwitte kozijnen vormt samen een krachtig geheel. De hoge ramen zorgen in het hele huis voor bijzonder veel lichtinval. De uitbouw loopt door over de woning van uw buren en zorgt daarmee voor symmetrie en eenheid. De dakkapel op de tweede verdieping bevindt zich aan de zijkant van de woning en aan de achterkant uitkijkend over de tuin.

De garage is aan de woning gebouwd en geeft u extra bergingsruimte. Via de garage kunt u de woning inlopen of u kiest voor de entree aan de zijgevel. De oprit is ruim opgezet en geeft u de gelegenheid een extra auto te parkeren. De grote woonkamer kijkt uit over uw tuin die via de openslaande deuren is te bereiken. De keuken is praktisch opgezet en ligt aan de straatkant. Halverwege de woonkamer en keuken kunt u een grote tafel plaatsen. Ook de uitbouw is daarvoor een bijzonder geschikte plek. De ruimtelijke opzet van de woning vindt u ook op de eerste verdieping terug. Daar is ook de badkamer die luxe en comfortabel is uitgevoerd met dubbele wasbak, bad en douche. Het tweede toilet, twee slaapkamers en de ouderslaapkamer vindt u eveneens op de eerste verdieping. De tweede verdieping geeft u nog meer indelingsmogelijkheden. Hier vindt u een ruime berging en nog twee grote kamers.

Share |
Meer woningen
Meer woningen