Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Het Groen Balkon - Vrije kavels, Heemskerk Powered by Niki
Nieuwbouw:
Het Groen Balkon - Vrije kavels, Heemskerk

Type: Koop
Plaats: Heemskerk
Aantal: 10
Soort: Vrije kavel
Prijs: € 300.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Heemskerk
Info
In Broekpolder bestaat op een aantal plaatsen nog de mogelijkheid een kavel aan te kopen waarop u de woning van uw dromen kunt bouwen. Onder andere in Groen Balkon.

Groen en water
Het Groen Balkon aan de Stroomwal is ruim opgezet met veel groen en water. De woningen zijn al...

Volledige omschrijving
In Broekpolder bestaat op een aantal plaatsen nog de mogelijkheid een kavel aan te kopen waarop u de woning van uw dromen kunt bouwen. Onder andere in Groen Balkon.

Groen en water
Het Groen Balkon aan de Stroomwal is ruim opgezet met veel groen en water. De woningen zijn als het ware te gast in het groene landschap. Ook wordt er zoveel mogelijk gewerkt met milieuvriendelijke materialen en milieubesparende voorzieningen.

Privacy
Het Groen Balkon krijgt een parkachtig karakter. De 10 vrije kavels vormen samen met de 48 woningen in dit deelplan een sierlijke rand langs de Citadel. De woningen krijgen hun privacy door hun ligging langs het water en een bossage aan de achterzijde.

Voel je vrij
Hoe vrij denk jij? Af te meten aan het uitzicht vanuit Het Groen Balkon, kun je je gedachten de vrije loop laten… In Het Groen Balkon wordt het wonen immers geheel en al gedefinieerd door het begrip vrijheid. Je bent immers vrij om te wonen zoals jij dat wilt. Met een fraai uitzicht dat nooit lang hetzelfde is: de Hollandse wolkenluchten trekken hier als een doorlopende schilderijententoonstelling aan je voorbij. Kinderen kunnen hier nog heerlijk buitenspelen, 's winters met een sleetje van de omliggende helling afroetsjen en met zelf geknutselde scheepjes op en bij het water stoeien. Voel je vrij in Het Groen Balkon.

Elegante lijn
De vrije kavels en de woningen van Het Groen Balkon aan de Stroomwal strekken zich als een groen lint uit door het plan. De vrije kavels zijn aan het begin van het plan aan de linkerzijde gesitueerd.Er zijn nog kavels beschikbaar, in grootte variërend van 435 m2 tot maar liefst 636 m2. Van € 230.000,-- tot € 310.000,-- v.o.n.. Deze kavels kunnen binnen de stedebouwkundige voorwaarden naar eigen inzicht ingevuld worden. Eén en ander wordt verder uitgelegd in de verkoopbrochure

Omgeving
  • Fraai gelegen, uitzicht op water
  • Dichtbij winkelcentrum
  • Ruim tot zeer grote kavels
  • Tuinoriëntatie: zuidwest
  • Verkeersluw gebied (alleen bestemmingsverkeer)
  • Groene omgeving

Share |
Meer woningen
Meer woningen