Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Spaarnelicht, Heemstede Powered by Niki
Nieuwbouw:
Spaarnelicht, Heemstede

Type: Koop
Plaats: Heemstede
Aantal: 5
Soort: Appartement
Prijs: € 567.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Heemstede
Info
Op een prachtige locatie, aan de oevers van het Spaarne te Heemstede worden 62 stijlvolle appartementen in twee woontorens gerealiseerd. De bouw is inmiddels in volle gang. De twee woontorens van het Spaarnelicht verrijzen op een prachtige locatie tussen het Spaarne Gasthuis en het Spaarne. In deze Volledige omschrijving
Op een prachtige locatie, aan de oevers van het Spaarne te Heemstede worden 62 stijlvolle appartementen in twee woontorens gerealiseerd. De bouw is inmiddels in volle gang. De twee woontorens van het Spaarnelicht verrijzen op een prachtige locatie tussen het Spaarne Gasthuis en het Spaarne. In deze twee stijlvolle appartementengebouwen draait alles om licht, zicht en optimaal comfort. De 62 koopappartementen variëren in woonoppervlakte (van circa 85 tot circa 200 m2) en aantal kamers, maar hebben één ding gemeen: een riante buitenruimte met de meest fascinerende vergezichten! Momenteel zijn nog maar een paar appartementen te koop. Informeer snel naar de mogelijkheden!

*** Spaarnelicht is een ontwikkeling van SYNCHROON en SLOKKER ***

Omgeving
De stijlvolle 3-kamer appartementen van het type B bevinden zich in woongebouw B, het gebouw dat zich het dichtste bij het Spaarne bevindt. De twee nog beschikbare appartementen bevinden zich op respectievelijk de vierde en zesde etage van het wooncomplex.
Met een royaal balkon (16m2) op het oosten, d...

Volledige omschrijving
De stijlvolle 3-kamer appartementen van het type B bevinden zich in woongebouw B, het gebouw dat zich het dichtste bij het Spaarne bevindt. De twee nog beschikbare appartementen bevinden zich op respectievelijk de vierde en zesde etage van het wooncomplex.
Met een royaal balkon (16m2) op het oosten, dat iets uitsteekt heeft u een geweldig uitzicht naar verschillende kanten, onder andere over het Spaarne maar ook over de parkachtige omgeving vol groen, bomen en water. 
Het appartement is ruim opgezet met een woonoppervlakte van 131m2, een living met open keuken (60m2), 2 slaapkamers met openslaande deuren naar een frans balkon. De badkamer is voorzien van een 2e toilet, wastafel en douche. De keuken kunt u helemaal naar eigen smaak uitkiezen en indelen. 

Het appartementengebouw heeft door de keuze van materialen een chique uitstraling. Verder is aan alles gedacht om de bewoners comfortabel te laten wonen. Zo is onder het gebouw in de parkeergarage meer dan voldoende ruimte om uw auto veilig te parkeren (via kentekenherkenning rijdt u makkelijk naar binnen), wat ook geldt voor uw gasten. Daarnaast kunt u uw fiets in een aparte berging stallen. 


  • Bouwnummers: 242, 252, 262, 272 en 282
  • Gebruiksoppervlakte: ca. 132 m2
  • Buitenruimte: ca. 16 m2
  • Oriëntatie buitenruimte: oost
  • Royaal 3-kamer appartement
  • Fantastische buitenruimte met prachtig uitzicht
  • Luxe, grote badkamer
  • Veel bergruimte

Share |
Meer woningen
Meer woningen