Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Volmaackt Wonen, Heemstede Powered by Niki
Nieuwbouw:
Volmaackt Wonen, Heemstede

Type: Koop
Plaats: Heemstede
Aantal: 1
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 1.012.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Noord-Holland | Heemstede
Info
Volmaackt wonen
Volmaackt ligt tussen de Bronsteeweg, Lanckhorstlaan en Heemsteedse Dreef op het voormalige gebied van boerderij De Bronstee en het Motorhuis-terrein. Een aantal stadsvilla’s van Volmaackt wordt gesitueerd aan de nieuwe Reinier van Holylaan, vernoemd naar de eerste Hee...

Volledige omschrijving
Volmaackt wonen
Volmaackt ligt tussen de Bronsteeweg, Lanckhorstlaan en Heemsteedse Dreef op het voormalige gebied van boerderij De Bronstee en het Motorhuis-terrein. Een aantal stadsvilla’s van Volmaackt wordt gesitueerd aan de nieuwe Reinier van Holylaan, vernoemd naar de eerste Heer van Heemstede.

Mooi en statig
Volmaackt krijgt vorm binnen een bestaande omgeving dichtbij het centrum. Dat heeft als belangrijk voordeel dat u niet onnodig lang te midden van een bouwplaats woont. Een ander belangrijk voordeel is de aanwezigheid van voorzieningen zoals scholen, winkels en horeca in de nabije omgeving. Vanuit uw woning bent u zo op de Binnenweg om te winkelen of een terrasje te pakken. De groene omgeving wordt gekenmerkt door mooie straten met statige jaren 20- en 30-woningen en daar passen de stadsvilla’s prima bij. Ze zijn te vergelijken met ruwe diamanten die door de individuele kopers naar eigen smaak en inzicht worden ‘geslepen’ totdat ze Volmaackt zijn. Individuele keuzevrijheid is namelijk een van de grondbeginselen van dit project.

De Bronstee en het Motorhuis
Het terrein waar de woningen verrijzen, kent een lange geschiedenis. Al in de 17e eeuw maakte
dit gebied deel uit van een groot landgoed. Halverwege de 19e eeuw stond op dit specifieke
gebied modelboerderij de Bronstee. In de eerste helft van de 20e eeuw bouwde men naast
de boerderij statige woonhuizen. Eind jaren dertig opende ‘automobielbedrijf’ Van Lent zijn
deuren. Dit bedrijf groeide uit tot het alom bekende Motorhuis. Inmiddels is er ruimte gemaakt
voor woningbouw. Ruimte voor u.
  • Luxe stadsvilla's in het centrum van Heemstede
  • Prijs vanaf € 780.000 tot € 1.070.000
  • Keuzevrijheid met betrekking tot woningindeling
  • Authentieke uitstraling met de kwaliteit van nu

Omgeving
Hoekwoningen van het type Bronstee bevinden zich aan de nieuwe Reinier van Holylaan, de Heemsteedse Dreef en de Bronsteeweg. Het gaat om royale woningen met ongeveer 215 m2 gebruiksruimte, exclusief de aan de woning geschakelde garage met bergruimte. Afhankelijk van de locatie in het plan variëren alle won...

Volledige omschrijving
Hoekwoningen van het type Bronstee bevinden zich aan de nieuwe Reinier van Holylaan, de Heemsteedse Dreef en de Bronsteeweg. Het gaat om royale woningen met ongeveer 215 m2 gebruiksruimte, exclusief de aan de woning geschakelde garage met bergruimte. Afhankelijk van de locatie in het plan variëren alle woningen van dit type wat gevel, indeling en kavel betreft. De entree aan de voorzijde van het huis leidt naar de grootse huiskamer, eetkamer en keuken. De flinke tuin is toegankelijk via karakteristieke openslaande deuren. De royale plattegrond in combinatie met de verdiepingshoogte van 3 meter biedt legio indelingsmogelijkheden. Een aantal woningen heeft een erker aan de voorzijde, waardoor veel licht binnenvalt.

Share |
Meer woningen
Meer woningen