Nieuwbouwwoningen.nl
Home
Blog
Mijn Nieuwbouwwoning
Koop
Huur
Kavel
Buitenland
Nieuwbouw:Bovenkamp II, fase 1, Heerde Powered by Niki
Nieuwbouw:
Bovenkamp II, fase 1, Heerde

Type: Koop
Plaats: Heerde
Aantal: 2
Soort: Twee onder één kap
Prijs: € 225.000 v.o.n.
Bereken Maandlasten

Nieuwbouw keuze: Home | Koop | Gelderland | Heerde
Info
Heerde
Heerde is een gemeente midden op de Veluwe met een kleine 20.000 inwoners. De gemeente is centraal gelegen ten opzichte van Zwolle en Apeldoorn. Het gezellige stadscentrum is een geliefde trekpleister voor toeristen en ook de bewoners van Heerde zelf waarderen het uitstekende w...

Volledige omschrijving
Heerde
Heerde is een gemeente midden op de Veluwe met een kleine 20.000 inwoners. De gemeente is centraal gelegen ten opzichte van Zwolle en Apeldoorn. Het gezellige stadscentrum is een geliefde trekpleister voor toeristen en ook de bewoners van Heerde zelf waarderen het uitstekende winkelaanbod en de vele terrasjes binnen een dorpse en gemoedelijke sfeer.

Recreatiemogelijkheden
Het Heerderstrand en het nabijgelegen Zwolse bos vormen slechts een greep uit de vele natuurlijke recreatiemogelijkheden die Heerde biedt. Een heerlijke gemeente om te wonen en recreëren.

Bereikbaarheid
De gemeente Heerde ligt aan de snelweg A50 en heeft goede busverbindingen van en naar Zwolle en Apeldoorn. Dit maakt de gemeente goed en makkelijk bereikbaar.

Omgeving
Op deze woning is van toepassing. Voor een snelle en succesvolle verkoop van uw huidige woning.

In plan Bovenkamp in Heerde komen woningen te staan met prominente daken, in vertrouwde vormen die verwijzen naar de kapschuren in de omgeving. Het dorpse karakter komt naar voren in de architect...

Volledige omschrijving
Op deze woning is van toepassing. Voor een snelle en succesvolle verkoop van uw huidige woning.

In plan Bovenkamp in Heerde komen woningen te staan met prominente daken, in vertrouwde vormen die verwijzen naar de kapschuren in de omgeving. Het dorpse karakter komt naar voren in de architectuur die is ontleend aan boerderijen die in de omgeving van Heerde veel voorkomen.

Type Buntgras, 2 stijlvolle 2 onder 1 kapwoningen
Dankzij de speelse architectuur vormen de woningen één stijlvol geheel in liggen op de hoek van het plan. De keuken is gericht op de straat en de woonkamer biedt uitzicht op de tuin.

Type Buntgras (bouwnummer 33 en 34 nog te koop)
  • Ruime L-vormige woonkamer/keuken
  • Straatgerichte keuken
  • Vanuit woonkamer zicht op de tuin
  • Bergkast onder trap (optioneel)
  • 3 flinke slaapkamers en een badkamer op de 1e verdieping
  • Volwaardige zolderverdieping.

Share |
Meer woningen
Meer woningen